2777
2789
عنوان

دیشب یادم رفت قرص الدیمو بخورم الان ازم ی خونی اومد وااای چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
یا علیدیشب اسمتو یادت نرفته خودش خیلی حرفه خواهر😂 ولی دیگه اگه خونریزی داری فک کنم تمومه دیگه کاریش ...

😂😂😂😂دیشب از شدت گریه خوابم برد بخدا😂😂😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ی دکتر برو دوباره میخوای به نظرم سرخود خوردی دیگه نخور بزار تموم شه بره برو دکتر

چشم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فداتشم الهی مهربون دورت بگردم‌من رفتم دکتر زنان برام تجویز کرد قبلا هم ی بار داد خوب شدم ولی بعد ۳ ...

خدانکنه قشنگم

خواهر منم بخاطر کیست میخورد بعدش خونریزی شدید داشت پاک نمیشد هیجوره رفت دکتر گفته بود کیستت ترکیده حتما😐

من دور نافم مو ضخیم داره بخاطر همون میگم کیست دارم و الا هیچوقت دکتر نرفتم

خدانکنه قشنگمخواهر منم بخاطر کیست میخورد بعدش خونریزی شدید داشت پاک نمیشد هیجوره رفت دکتر گفته بود ک ...

وای ن تروخدا چقد بدد 🥺🥺🥺