2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش هیچ وقت خدا بهشون دختر نده

وااااقعا بخدا دختر داشتن خیلی سعادت و ذوق میخواد ک من متاسفانه اصلا ندارم و از خدا خواستم نه بخاطر من بلکه بخاطر اون فرشته ای ک من نمیتونم نازشو بکشم و اشباعش بکنم خدا بهم پسر بده 

ای کاش هیچ وقت خدا بهشون دختر نده

ولی من خوشحال میشم که بیشتر پسر دوستن 

تعداد دخترا هی کمتر و کمتر بشه 

بعدا خودشون ب ... خوردن میوفتن 

مثل الان که جمعیت پسرای مناسب ازدواج شده ۲ برابر دخترا

.

واقعا همون عقب مونده توصیفشون میکنع

پسرم بیمارستان بستری بود یه خانم تقریبا 45 سالش بود پسرش بستری بود دو تا دختر داشت با یه پسر ده ماهه با افتخار داشت تعریف می کرد قبل پسرش می رفته ازمایش ژنتیک وقتی میگفتن دختره سقط میکرده تا پسرش بشه دلم می خواست بزنم تو دهنش که فکر می کرد زرنگه 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
😂😂وای من اون سن ک دخترا سیبیل درمیارن و جوش میزنن تازه قدیم روسری هم سر میکردنو خیلی بدم میاد

اره فاجعه س🤣 ولی واقعا ازون بدتر لوس بازیای دخترا تو سن ۸ ۹ سالگیه که مثل مامانشون میخوان ارایش کنن و کفش پاشنه بلند بپوشن(البته بازم میگم بعضیا)

وای وای وای دقیییییقا من دختر جاریم تو این سنه خیلی خیلی دوسش دارم بخدا اما واقعا سن بدیه من ک خودم ...

منم نوه خالم دختره ۹ سالشه مثل خانوماس رفتاراش پاشنه بلند میپوشه کیف دوشی میندازه رژ پررنگ وقتیم حرف میزنه هی دستشو ی جوری تکون میده و حرفای بزرگتر از دهنش میزنه ی جوری میشم 

با اینکه دختر خوبیه ولی رفتاراش🤦‍♀️

سن بلوغه دیگه طبیعیه پسر که بدتره تو سن بلوغ اذیتش وای اصلا نمیشه بینشون انتخاب کردکاش خدا به همه از ...

نه منظورم لوس بازیاشونه

وگرنه هم دختر هم پسر چالش دارن تو بلوغ

ولی اگه پسر خوب باشه از سن ۱۴ ۱۵ سالگی که میبینیشون حس مردونگی بهت میدن ما داریم اطرافمون خیلی اقان لذت میبری 

نه منظورم لوس بازیاشونهوگرنه هم دختر هم پسر چالش دارن تو بلوغولی اگه پسر خوب باشه از سن ۱۴ ۱۵ سالگی ...

فکر کنم این دیدگاهت بخاطر اینه از همون اولم گفتی پسر دوستین 

و منم ته دلم یکم دختر بیشتر دوست دارم

حالا تا قیام قیامت بحث کنیم فایده نداره دوقطب مخالف😄

.

فکر کنم این دیدگاهت بخاطر اینه از همون اولم گفتی پسر دوستین و منم ته دلم یکم دختر بیشتر دوست دارمحال ...

نه عزیزم بحثی نداریم هرکی علاقش سمت ی چیزه😂

خالم لذت میبره از تیپ زدن نوش چشاش برق میزنه وقتی میبینش😍

من خودم هر دو رو دوست دارم هم دختر هم پسر.. و دوست دارم چند تا بچه داشته باشم اما دوست دارم که حتما یکیش پسر باشه

هر کس یه نظری داره. 

نمی دونم چرا تا یکی میگه پسر دوست دادم بقیه میریزن سرش که تو سعادت نداری.. بابا یه کم به نظرات هم احترام بزاریم. 

هم دختر هم پسر عزیزه.. من اگه هر دو رو داشته باشم قطعا بینشون فرق نمیزارم