2777
2789

منم یه ماهه راجبع مادرم این حسو دارم هروقت میبینمش هروقت صداشو میشنوم بخدا موقع خواب همش آیت الکرسی میخونم ک صب ک زنگ زدم برداره خودش داغونممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره فک کنم ب دلیل اضطراب باشه چون خودمم ی مدت همین طوری بودم همش نگران بودم همش حسم میگف قرار از آدمای نزدیکم ییکی از دست بدم باید بهش فک نکنی هر چقدر بیشتر ب این موضوع توجه کنی بیشتر آزارد میده خودتو سرگرم کن در طول روز مثلا فیلم کمدی ببین ورزش کن یا هر چیزی 

سلام من ب تو ای دوست عزیز

آره فک کنم ب دلیل اضطراب باشه چون خودمم ی مدت همین طوری بودم همش نگران بودم همش حسم میگف قرار از آدم ...

عزیزم من یه هفته بعد اینکه این حس امد سراغم مامانم شروع کرد ب بالا پایین امدن فشارش بخدا دارم دق میکنم

عزیزم من یه هفته بعد اینکه این حس امد سراغم مامانم شروع کرد ب بالا پایین امدن فشارش بخدا دارم دق میک ...

ربطی ندارع واقعیت منم مادر بزرگم فشارش بالا پایین میشه چون بعضی وقتا رژیم غذایی شو رعایت نمیکنه مادرتون حتما روزی ۴۵ هر روز پیاده رویی کنه غذا بی نمک بخوره و از سبزیجات بهار پز بخوره بروکلی کلم وکدو بخار پز بشه و یکمی قارا توش بندازه بخار پز شده بخورش من مادر بزرگم ۱۷ می رفت فشارش و کلیه اش از کار افتاد درش آورد ولی بعد اون اینایی که گفتم رعایت می‌کنه الان فشارش هر روز میگیره ۱۰ هست 

سلام من ب تو ای دوست عزیز