2777
2789
عنوان

برای بار دوم مچ مامانمو با یه مرد گرفتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 103 پست
ایشون توجیه نمیکنه داره میگه دلایل خیانتش این چیزاست و واقعا هم همین چیزاست ،عقده شده براشون منتها ب ...

ببین حرفتو قبول دارم قطعا مال مادر اسی از کمبود محبته دنبال عشقه تو ۵۰ سالگی اما حتی اینطوری توجیه کردن خیانت هم بازم درناکه هیچی تسکین دهنده نیس اصن ‌‌واسه این کار

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

مامانت بخاطر شماها داغون شده توی اوج جوونی میتونست ول کنه شماهارو بره پی همسر که دوستش داشته باشه ولی مهر مادریش که شماها زیر دست وپای نامادری اذیت نشید موند و بی محبتی دید حالا نوبت شماهاست محبتش کنید اگر پدرتون بهش محبت کنه بی دریغ صدرصد قلبش برمیگرده پیش باباتون عزیزم مبارکت باشه ازدواجت ولی خودتو یک لحظه جای مادرت بزار اگر نامزدتون کم محلی و اذیتتون کنه یک عمر چطوری رفتار میکنید، نمیگم کار مادرتون درست بوده نه منظورم اینه که تشنه ی محبته و الان کم بود شدید، باعث این رفتارهاش شده که من تایید نمیکنم چون جای مادرتون نیستم ببینم درست رفتار کرده یا نه، بهرجهت شما عاشقش باشید، با بد و خوبش بسازید همینطور که مادرتون بخاطر شماها این خاری رو تحمل کرده 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهایی و درک نشدن از طرف همسر و دوست و خانواده باعث میشه ادم دنبال محبت توی جاهای دیگه بگرده اینکه م ...

خیلی ام رد ندادیا 

امیدوار باش به خودت 

تحلیلتو دوست داشتم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ببین حرفتو قبول دارم قطعا مال مادر اسی از کمبود محبته دنبتل عشقه تو ۵۰ سالگی اما حتی اینطوری توجیه ک ...

نمیتونیم خودمونو جای اون شخص قرار بدیم 

تا این سن دیده نشده 

تا این سن بهش محبت نشده 

تا این سن براش کاری انجام ندادن 

بهش عشق ندادن 

ازش تعریف نکردن 

بهش توجه نکردن 

سخته واقعا 

زنها توی زندگی فقط توجه مردخودشونو میخوان 

چالش سختی هست برای قضاوت 

امیدوارم خدا به این مادر و خانواده صبر و ارامش بده

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چقدر زنای نی نی سایت عجیبن زن خیانت کار رو گوگولی جلوه میدین دلایل خیانتش رو منطقی و جایز میدونین ا ...

من تا حالا توی سایت نگفتم مرد و زن فلانن یا نه 

ایشون شرایط زندگیش مشابه خودم هست 

و درکش میکنم برا همین غمم گرفت براشون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
ببین حرفتو قبول دارم قطعا مال مادر اسی از کمبود محبته دنبال عشقه تو ۵۰ سالگی اما حتی اینطوری توجیه ک ...

دلیلش فقط تفاوت آدمهاست و همین!

بپذیریم روحیات و واکنش های آدما هم درست مثل اثر انگشتشون منحصر بفرده!

مامان اسی بنظرم داره انتقام میگیره 

نمیتونیم خودمونو جای اون شخص قرار بدیم تا این سن دیده نشده تا این سن بهش محبت نشده تا این سن براش کا ...

با اون شخص کاری ندارم اصلا نمیدونم چی بگم بهش حتی

ولی میدونم چقد سخته حس کنی مامانت عاشق کسی دیگه شده این درده

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دلیلش فقط تفاوت آدمهاست و همین!بپذیریم روحیات و واکنش های آدما هم درست مثل اثر انگشتشون منحصر بفرده! ...

از شوهرش؟

الان اسی چه گناهی کرده تو خودت فک کنی مامانت عاشق کسی دیگه شده چه حسی پیدا میکنی 

خیلی دردناکه

کاش مادرت نزدیک م بود بغلش میکردم با تمام وجودم احساس مادرت رو درک میکنم در شرایط روحی خیلی بدی هست ...

کار مامان اسی اصلا توجیهی نداره 

اما خدا میدونه روح و روانش چقدر درد کشیده و چقدر خلا داره !

بنظرم بهترین کار اینه طلاق بگیره و بره پی زندگیش

از شوهرش؟الان اسی چه گناهی کرده تو خودت فک کنی مامانت عاشق کسی دیگه شده چه حسی پیدا میکنی خیلی دردنا ...

بله ،از شوهرش 

خب ایشون الان انقدر خلا دارن و عقده از همسرشون،که دیگه به بچه ها فکرم نمیکنن متاسفانه

با اون شخص کاری ندارم اصلا نمیدونم چی بگم بهش حتیولی میدونم چقد سخته حس کنی مامانت عاشق کسی دیگه شده ...

اون مادر فارغ از مادر بودن یه زن هست یه انسان با احساس و قلب خودش 

یکی که یک بار فقط فرصت زندگی داره 

بله واقعا سخته 

ولی بیایین درک کنیم زندگی فقط پول نیست 

استارتر محترم گفته پدرم همه چیزسو به نام مادر کرده 

ولی هفت ساله از هم جدا میخوابن 

توجه و محبت نباشه 

ادم خلا احساسی و روحی میگیره 

کل ثردت دنیا هم باشه باز دلش میخواد دیده بشه 

باز دلش میخواد یکی دوستش داشته باشه 

باز دلش میخواد یکی نازشو بخره 

این ادمهارو نباید متهم کردباید بهشون توجه کرد باید بهشون محبت کرد 

ما چه میدونیم این مادر محترم چقدر داره عذاب وجدان تحمل میکنه 

جقدر توی خلوت خودش گریه کرده 

ادم ها از یه جا به بعد کلا رد میدن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

کار مامان اسی اصلا توجیهی نداره اما خدا میدونه روح و روانش چقدر درد کشیده و چقدر خلا داره !بنظرم بهت ...

بله 

خیانت و چت و ....کار ندارم من 

از لحاظ روحی روانی اون زن دیگه خیلی شکسته خیلی داغونه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰