ajj مدیر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1019 عنوان فسخ اجاره نامه | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 25 پست چجوریه شرایط؟ 4ماه از قرار داد نگذشته مستاجرمون میخادبلندش میتونه؟ 1403/10/16 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 اسی تا وقت اتمام قرارداد نمیتونه بره قولنانه رو بخونید ففط درصورت توافق با شما میشه بره اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
ajj مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1019 چون قراردادشون یک ساله بود اگر شما به ایشون بگید زودتر از موعد تخلیه کنه شما باید یک ماه ضرر زیان بد ... ما نگفتیم عزیزم اونا میخان تخلیه کنن
ajj مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1019 ففط درصورت توافق با شما میشه بره دوساله نشسته این قرار داد سال سومش بود یهو زنگ زوه انگار ی طلبی داره ما باید همین الان پولشو بدیم و اینم برع
پرندهخوشبختی عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5514 خیلی کسی نیس اخه الان بعد انقد طلب کارانه واقعا موندیمتا دیروز مظلوم الان... 😐 همیشه همینجوره بگو من ندارم پول پیش بدم باید بمونین تا اجاره بدمچون شما داری بی دلیل و زودتر از موعد بلند میشی بازم از ی بنگاه بپرس تهش هیچی نیست باور کن....
ajj مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1019 برای خونه منبع اب گذاشت قرار بود از احاره ماه اخرش کم کنه الان گفته پول اونو باید ب قیمت الان حساب کنید بعدم بی خدافظی هیچی گوشیو قط کرد
ajj مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1019 همیشه همینجوره بگو من ندارم پول پیش بدم باید بمونین تا اجاره بدمچون شما داری بی دلیل و زودتر از موعد ... جواب ندادن زنگ زدم ب بنگاهیی ک قرار داد نوشتیم تا جواب بدع حالا
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 40254 ما نگفتیم عزیزم اونا میخان تخلیه کنن خوب عزیزم میگم اونا باید به شما پرداخت کنن هرچی آرزوی خوب مال تو
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 دوساله نشسته این قرار داد سال سومش بود یهو زنگ زوه انگار ی طلبی داره ما باید همین الان پولشو بدیم و ... خب هر سال موقع تمیدد قرارداد قولنانه رو میبردین بنگاه تمیدد کنه یا خودتون دستی مینوشتید؟ اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
ajj مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1019 خب هر سال موقع تمیدد قرارداد قولنانه رو میبردین بنگاه تمیدد کنه یا خودتون دستی مینوشتید؟ ن بنگاه تمدید کردع
ajj مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1019 خب هر سال موقع تمیدد قرارداد قولنانه رو میبردین بنگاه تمیدد کنه یا خودتون دستی مینوشتید؟ اتفاقا امسال حتی پست نویسی هم نکردیم قرار داد جدید نوشتیم
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 ن بنگاه تمدید کردع خب اوکیه بیار قراردادو بخون اوه شرط نذاشته باشه موجر و شما مخالف باشید تا انتهای قرارداد نمیتونه بره اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭