2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11686 بازدید | 317 پست
تمام کارمندای شهر ما کشاورزی انگور وپسته دارن حتی بعصی هام سر زمینهاشون مرغ وخروس گوسفند دارن

من پدرم باغ پسته و انگور داره اتفاقا کنارش هم تو پاییز زعفران میکاره 

چندتا آدم میلیاردر میشناسم تو شهرمون . که میگن گله رمه خریدن روستا و چوپان گرفتن براشون. بده در کنا ...

دقیقا قدیم اینا بی کلاس بود الان هر کسی باغداره و زمین دار نشانه اصالتشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم شوهرم کشاورزی پسته داره دستگاه بیل موانیزه داره درآمدش خوبه ولی خودم همیشه یه کاری داشتم ی ...

دقیقا منم حالا خداروشکر وضعیت مالی همسرم بدک نیست کارمند بانکه کنارشم مغازه گوشی و لپتاب این چیزا داره خودم معلمم چون تمام حقوقم می‌ره رو خرجهام گفتم از سال بعد کنار بابام یه پولی بذارم کنار زعفران بکارم پدرمم گفت بهم چند هکتار زمین میده پول میدم کارگر میگیره کارها رو هم بکنه چرا استفاده نکنم 

دقیقا منم حالا خداروشکر وضعیت مالی همسرم بدک نیست کارمند بانکه کنارشم مغازه گوشی و لپتاب این چیزا دا ...

گلم میشه لطفا از همسرتون بپرسین پست بانک چجوریه ؟ حقوق و مزایاشم مثل بانکای دیگست

پس شما تجربه نداشتی ، جدای از حمله ی گربه و روباه یا احیانا سگ های ولگرد ، حتی موش از زیر زمین ...

من نگفتم درآمدرویایی داره 

گفتم تخم مرغ وگوشت ولبنیاتمونو خودمون داریم لازم نیست بخریم   اسی گفته ایقد درآمد دارم   من اگ خونده باشی گفتم با این وضع گرونی یونجه علوفه جو گندم صرف نمیکنه وثمر انچنانی نداره ولی  ما کشاورزی داریم بیشتر خودموم تولید میکنیم یونجه ودانه 

اگ یکی مرغداری ودامداری راه  بندازه بخواد همچی تهیه کنه سود که نمیکنه هیچ ضررم میکنه اونایی  که میگن مکمل میدن یکی  دو ماهه جوجه رو مرغ میکنن نه ها  به روش طبیعی منظورمه 

پس شما تجربه نداشتی ، جدای از حمله ی گربه و روباه یا احیانا سگ های ولگرد ، حتی موش از زیر زمین ...

اونی که از زیر زمین میکنه میره موش نیست اسمش سموره خونه مرغ وجوجه هارو میخوره    بازم کسی که بخواد مرغداری راه بندازه فکر جاشم هست   

برو پیش پزشک دارو براشون بگیر تقویتی هم بهشون بده باعث میشه کمتر مریض بشن وپوست تخم مرغ دامپزشک م ...

دارو گرفتم نمیدونم چرا زود مریض میشن .چشم عزیزم چه جالب نمیدونستم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

خدارو شکر😍😁

انشالله همیشه پرروزی باشی

سوره ناس و فلق هم بخون بخون چشمت نکنن🤭

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
خب درامد پایین ولی خودشون ساپورت میکنن برا مسافرت رفتن بهترین هتل میتونی بریکارت خرید واسه فروشگاه م ...

والا من همسرم نظامیه 15 سال خدمت هست اینایی ک شمردی رو ندیدیم نه زمینی نه تغذیه درجه یک نه ماشین ما خونه ای هیچی اینارو از کجا میگین یه حقوق بیست تومنی داریم با یه کارت حکمت ک ماهانه  به ازای هر عضو خانواده 400 تومن شارژ میشه 

خب درامد پایین ولی خودشون ساپورت میکنن برا مسافرت رفتن بهترین هتل میتونی بریکارت خرید واسه فروشگاه م ...

کجاست محل زندگیتون که اینقدر مزایا دارین؟با ۱۸سال سابقه کلا یه بار از هتل استفاده کردیم، پروژه زمین و ماشین کارخونه و تغذیه عالی هم ندیدیم، همون حکمت کارته که ماهی ۴۰۰شارژ میشه برکت حقوقمون عجیبه ولی این همه مزایا از انتظامی قفله