2777
2789
عنوان

لانگ دیستنسیا بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 174 پست
شما چطوری اشنا شدین ؟ چند وقت باهمید؟

با یکی از دخترای فامیلشون دوست بودم توی گپ اولین بار مستقیا حرف زدیم که البته دعوا بود 😂بعدش با هم تا خود صبح بیدار میموندیم حرف میزدیم و اینا تا ابان که درخواست داد و رابطمونو جدی کردیم

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من خودم تهرانم پارتنرم شیرازه

هم نشینی اثر کرده شیرازی یاد گرفتیا عامو

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
هم نشینی اثر کرده شیرازی یاد گرفتیا عامو

من خودم رگ دورم میرسه به اونا ولی اره کلا حرف زدنمم شبیه اون داره میشه😂🙂

من خودم رگ دورم میرسه به اونا ولی اره کلا حرف زدنمم شبیه اون داره میشه😂🙂

👌😂

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
به کسی نگوایشالا تهش واسه جفتتون قشنگ باشه😍❤️

قربونتتتت برممممم منننن

همچنین برای تو🫠❤️❤️❤️

تو ی گروه با دعوا

😂😂😂اسی هم تو دعوا

دقیقاجفتمون خیلیییی دوس داریم همو ببینیمکلی برنامه چیدیمولی میدونی شهر ما خیلی کوچیکه منم بچه طلاقمخ ...

شرایطتو درک میکنم چون یکی از دوستام دیقا تو همین شرایط بود و الان ازدواج کرد رفت تهران