2777
2789
عنوان

خدا شما رو با چی امتحان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 63 پست
عزیزم نمی‌دونم چجوری بگم بی ربط ب تاپیک شما شاید باشه ولی من تقریبا همه گناهایی که میکردم رو ترک کرد ...

خشم به خاطر اینه که عزت نفس کمه یه جور خود کم بینی

متاسفانه بدترین آسیب و به خود شخص میزنه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 7ساله درگیر بیماری سلیاکمیه جور حساسیت غذایی نسبت به گندم و جونون و خیلی از مواد غذایی برام خطرنا ...

هیچ درمانی نداره؟

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
ببینید من همسرم بعد اینکه ازدواج کردیم .دچار تشنج شده .توی این ۲سال ،۳بار تشنج کرده .یه بار هفته اول ...

عقدین؟ که دیر دیر کنار همید؟ 

فرض کنیم این تسنج ها بخاطر جن باشد این فرض است 

خب شما جن را باید دور کنید از خودت چطوری؟ یک قرآن کوچیک همیشه همراهت باشه.حرز امام جواد به بازو راست خودت و شوهرت ببند. ذکر لاحول ولاقوه جن دور میکنه زیاد بگوش.نمازات ترک نکن.جایی بخوابید که محل نماز خواندن شما باشد جن وارد نمازخانه نمی‌شود.  اسناد دود کنید .اذان و اقامه بلند بخوانید. 

برای تشنج شوهرت حتما دکتر داخلی اعصاب ببرید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

چرا میخندی؟🥲

حدودا شیش سالم بود 

تا ۲۰ سالگی انواع و اقسام دردا، حسرت ها ، کمبود ها ، تیک عصبی ، افسردگی و .. داشتم ! 

الان خداروشکر از خودم و تمام گذشته ای که داشتم و تمام دردا و .. راضی ام ! 

تک تک دردا  شد دیدگاه قشنگی تو زندگی که باعث شد دیگه هیچ دردی وجود نداشته باشه 

اینی که میگم رو تصور کن!

تو یه دونه رو بر میداریم میکنیش زیر خاک ! 

سرده و تاریک ! 

اون دونه اون لحظه داغون میشه 

چون آزاد بود 

الان تو کردیش زیر خاک 

سردشه ، تنگه ، تاریکه 

فشار میاد میاد بهش 

به تو ناسزا میگه 

از دستت عصبیه 

چون نمیدونه چه لطفی بهش کردی 

چون نمیدونه نتیجه تمام فشار عاشق جوانه زدن و بزرگ شدن و درخت شدن و میوه دادنه!!!!! 

الان درک میکنم تو شیش سالگی خدا مثل دونه من و کرد زیر خاک ! 

پس واسه چی نحندم؟ 🙂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

عزیزم نمی‌دونم چجوری بگم بی ربط ب تاپیک شما شاید باشه ولی من تقریبا همه گناهایی که میکردم رو ترک کرد ...

اینکه هربار عهد میبندی با خودت دیگ عصبانی نشی باعث عصبانی تر شدنت هم میشه.

این عصبانی شدن و واکنش شدید نشون دادن یعنی مکانیسم و شیوه ی حل مساله برای شماست، شما در سالهای اول کودکی هنگام خشم و اضطراب و ترس و ... کسی رو نداشتین ک آرومتون کنه و کمکتون کنه آرومتر با مسائل برخورد کنین، همین الگوی رفتاری و هیجان و تنش زیااادی ک تجربه میکنین رو سااااالها با خودتون حمل کردین و دارین انجامش میدین، بعد چجور از خودتون انتظار دارین ی شبه و با یه نیت کاااملا برطرفش کنین؟درسته ک مشتاق تغییر هستین ولی نباید از خودتون انتظار غیرواقع بینانه داشته باشین چون با هر بار شکست اعتبارتون پیش خودتون خدشه دار میشه و این اضطراب و تنش رو در شما بیشتر میکنه،باید رو خودتون کار کنین، تکنیک آرام سازی یاد بگیرین، تکنیک گفتگوی موثر با خود و کاااملا قدم ب قدم این الگوی رفتاری رو تغییر بدین ، این کار یک شب و دو روز نیس! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

زیاد

مرگ ناگهانی مادرم

ازدواجم

اتفاقات زمان ازدواجم

دوری از برادرم و بچه هاش

دخترم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
عقدین؟ که دیر دیر کنار همید؟ فرض کنیم این تسنج ها بخاطر جن باشد این فرض است خب شما جن را باید دور کن ...

نه ۲ساله ازدواج کردیم .۱.۵سال عقد بودیم پیش هم نخوابیده بودیم تاحالا .بعد ازدواج اینطوری شد .

هر ذکری بگین گفتم .شبا قبل خواب با وضو میخوابم،دعای معراج میخونم و... دیگه نمی‌دونم چیکار کنم .

دکتر هم بردیمش داره دارو میخوره .

ولی من میترسم ازش .روزا میچسبم بهش ،شبا می‌خوام ازش فرار کنم .

دیشب از خواب پریدم تا در اتاق خواب فرار کردم ،بعد یادم افتاد دارم چیکار میکنم 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
مثلا پای شما شل شده خب خدا میخواست شما شل شوید؟ خیر خدا گفت چی؟ گفت احتیاط کن از خیابان رد می‌شی تا ...

خیلی قشنگ میگین

میفهمم چی میگیناا اما گاها متوجه نمیشم😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

نه ۲ساله ازدواج کردیم .۱.۵سال عقد بودیم پیش هم نخوابیده بودیم تاحالا .بعد ازدواج اینطوری شد .هر ذکری ...

واس جن همون مطالبی که گفتم یاداشت کن . البته مشخص نیست واقعا جن داری یا نه ولی اینطور که مشخص جن نداری 

خیلی قشنگ میگینمیفهمم چی میگیناا اما گاها متوجه نمیشم😂

قشنگ می‌بینید شما 

خیلیا به من توهین میکنن

چرا شما توهین نمیکنید؟ چون خدا راه هدایت شما رو باز کرده.

هر سوالی داشتی بپرس.

هر جاشو متوجه نشدی بگو. تا جزئیاتش بگم