2777
2789

پیشاپیش بهت خداقوت میگم چون مسیر پرچالش اما شیرینی پیش رو داری 😊

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سخت یعنی شیردادن انقد سخته🥲حتما مرسی♥️

عزیزم نترس سخت نیست اما برا بعضی ممکنه مشکل پیشبباد بچه اولم بیست سال پیش شیر خشکی شد اون زمان برای شیر مادر خییلی تبلیغ میکردن، بچم تنبل بود همش خواب بود بیدار که میشد دو مک آروم میزد دوباره میخوابید ،چه شبها که تا صبح نمیخوابدم برای اینکه شیر افزا و دمنوش بخورم ولی در نهایت شیر خشکی شد اما بخدا من تز شیرخشک بدی ندیدم

عزیزم کمپوت انجیر برای اینکه گوارشتون خوب کار کنه چندتا باخودتون ببرید.نواربهداشتی بزرگ که بعد سزاری ...

مرسی گلم حتما

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

میترسم خیلی .نمیتونم تصورشم بکنم حتا😭

خیلی بد یکی از اسناهامون طبیعی زایمان کرد آنقدر جیغ زد از دردش که همون لحظه سکته کرد خونریزی مغزی کرد تازه دکتر احمقش گفت ببرین سزارین بعد بچه بدنیا اومد زن الان فلج از بس هم حرص خورد و خونریزی سرش ادامه داشت که نابینا شده

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

ی جمله از ی کتاب پرورش نوزاد خیلی برای من تاثیر گزار بود گفته بود بچت تا صبح نق میزنه شب بیداری زیاد داری اما از تک تک لحظه ها لذت ببر چون این ایام مثل برق میگذره 

پس از گزیه ها نق زدنها شب زنده داری و خنده هاش وخلاصه هر چی نی نی جون داره لذت ببر جانم

دوربین عکاسی همراهت باشه دیدم لحظه ی سزلرین هم از نی نی عکس میگیرن ما بفکرمون نرسید اون زمان

عزیزم نترس سخت نیست اما برا بعضی ممکنه مشکل پیشبباد بچه اولم بیست سال پیش شیر خشکی شد اون زمان برای ...

عع پس منم محض اطمینان یع قوطی شیر خشک بخرم ارع؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

خیلی بد یکی از اسناهامون طبیعی زایمان کرد آنقدر جیغ زد از دردش که همون لحظه سکته کرد خونریزی مغزی کر ...

وااااای خداااا چه بد منم واقعا میترسم از همین چیزا بیچاره چی کشیده 😣😔بیچاره زن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

عع پس منم محض اطمینان یع قوطی شیر خشک بخرم ارع؟

بله همانطوری که بقیه دوستان گفتن شیشه شیر وشیر خشک با خودت ببر البته ماما ها که اکثرا خودشون بچه ندارن ومجردم هستن زائو ها رو دعوا میکنن که هیچی به بچه ندین فقط سبنه خودتون،خو لامصب بچه مک نمیزنه چکار کنم

راستی بچت دختره یا پسر؟

ی جمله از ی کتاب پرورش نوزاد خیلی برای من تاثیر گزار بود گفته بود بچت تا صبح نق میزنه شب بیداری زیاد ...

اره حتما اینکار انجام میدم

مرسی😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40