2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعله زیاااد.البته طرف ازم عقب تر بود زورش میومد میخاست اینطوری حرصشو خالی کنه یا ب من این حسو منتقل کنه ک کافی نیستم منم خیلی راحت با خنده ی ریز جوابه رفتاراشو میدادم ک بدتر بسوزه 

بله خواهرم چون همه جا باید خودش بدرخشه....خیلی به شدت علنا هر جا باز من دیده می‌شد بعدش میگفت اونا به من گفتن خواهرت ازت خیلی بزرگتره و فلانه...در صورتی من کوچکترم فقط قدم ازش بلندتره....یا میگفتن خواهرت چقدر بد اخلاقه🙃

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خواهرم من یک چیزی بخرم یک کار زیبایی انجام بدم میگه وای نکن نخرزشت میشی فلان جا نرو همش نه بعد خودش ...

دقیقااا خاله من..ی مدت سرکار میرفتم منو میدید هربار میگفت وای نرو سرکار جرا میری شبیه پیرزنا خودتو درست کردی بمون خونه جی کم داری بعد خودش بجه کوجیک داشت نمیتونست بره سرکار تحمل اینکه من برم سرکارو تو زندگی پیشرفت کنمو‌ نداشت هی داشت اینجوری با این کلمه ک مث پیرزنا شدی منو تخریب کنه میترسید از پیشرفت کردنه ما..بعد خودش بجش ی کم بزرگ شد روزی ۱۴ساعت می‌رفت سرکار😕😕ب هیجیه زندگی نمیرسید ولی من تشویقش میکردم ک بره سرکار تا جلو بیوفته

خواهرم من یک چیزی بخرم یک کار زیبایی انجام بدم میگه وای نکن نخرزشت میشی فلان جا نرو همش نه بعد خودش ...

دقیقااا خاله من..ی مدت سرکار میرفتم منو میدید هربار میگفت وای نرو سرکار جرا میری شبیه پیرزنا خودتو درست کردی بمون خونه جی کم داری بعد خودش بجه کوجیک داشت نمیتونست بره سرکار تحمل اینکه من برم سرکارو تو زندگی پیشرفت کنمو‌ نداشت هی داشت اینجوری با این کلمه ک مث پیرزنا شدی منو تخریب کنه میترسید از پیشرفت کردنه ما..بعد خودش بجش ی کم بزرگ شد روزی ۱۴ساعت می‌رفت سرکار😕😕ب هیجیه زندگی نمیرسید ولی من تشویقش میکردم ک بره سرکار تا جلو بیوفته