من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم دوماهه ؟ عزيزم مال تو ام انگار بزرگه؟ يعني ورم داره؟ باز عمل كردي يا بسته؟ و اينكه مال من شكسته ...
اره عزیزم مال منم ورم داره هنوز ... بله ک ورم داره ورمش از ۶ ماه تا یک سال طول میکشه نگران نباش عزیزم... ببین نمیشه گفت باز یا بسته من کلا ب پره ها دست نزده فقط دوتا بخیه وسط ببینیم اون زیر خورده بود... الان شما عمل کردی عزیزم ؟
اره عزیزم مال منم ورم داره هنوز ... بله ک ورم داره ورمش از ۶ ماه تا یک سال طول میکشه نگران نباش عزی ...
اره مال منم بسته و اونجوري بخيه داشت من حدود دو ماهه عمل كردم عزيزم و اينكه از كنار ميبينم انگار كشيدست قبلا نيم رخم اينجور بود مخصوصا تو عكسا كشيده ميوفتاد واسه همين نيم رخ عكس نميگرفتم .حالا كه ميبينم انگار بازم كشيدست .حالا ببينم يعني ميره عقب تر بيني ؟