2777
2789
تا الان علائمی داشتی ؟ ببین اگ علائم نداشتی لازم نیست اما اگ میخوای خیالت راحت بشه برو دکتر قلب بگو ...

اکو دادم یکسال پیش که خدا رو شکر اوکی بودم 

فقط دکتر گفت بخاطر استرس گاهی ضربانت بالا می‌ره کن باید روی خودت کار کنی و ورزش 

ولی بخوام عمل کنم بازم میرم دکتر 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکو دادم یکسال پیش که خدا رو شکر اوکی بودم فقط دکتر گفت بخاطر استرس گاهی ضربانت بالا می‌ره کن باید ر ...

خب خداروشکر بعدشم گلم تو اتاق عمل شما مرتب چک میشید هم ضربان قلب هم اکسیژن خون اصلا نترس عزیزم 

خب خداروشکر بعدشم گلم تو اتاق عمل شما مرتب چک میشید هم ضربان قلب هم اکسیژن خون اصلا نترس عزیزم

ممنون عزیزم که اینقدر روحیه دادی دوست خوبم 

بهت درخواست دوستی میدم که گمت نکنم 

و لحظه ب لحظه عمل در جریان میذارم 🤩💝🤩😍💝🤩🥺🤩✨✨

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ممنون عزیزم که اینقدر روحیه دادی دوست خوبم بهت درخواست دوستی میدم که گمت نکنم و لحظه ب لحظه عمل در ج ...

قربونت بشممممممم من وظیفه م بود باشه گلم قبول میکنم الان مراقب خودت باش عزیزم 🫂

سه ماهه عمل کردم عزیزم بااینکه ورم زیاده هنوز ولی خیلی راضی م خداروشکر کاش الکی نمی‌ترسیدم و زودتر ر ...

منم دوماهه ؟ عزيزم مال تو ام انگار بزرگه؟ يعني ورم داره؟ باز عمل كردي يا بسته؟ 

و اينكه مال من شكسته بود شش ماهم عقب انداختم كاش منم نميترسيدم 

منم دوماهه ؟ عزيزم مال تو ام انگار بزرگه؟ يعني ورم داره؟ باز عمل كردي يا بسته؟ و اينكه مال من شكسته ...

اره عزیزم مال منم ورم داره هنوز ... بله ک ورم داره ورمش از ۶ ماه تا یک سال طول می‌کشه نگران نباش عزیزم... ببین نمیشه گفت باز یا بسته من کلا ب پره ها دست نزده فقط دوتا بخیه وسط ببینیم اون زیر خورده بود... الان شما عمل کردی عزیزم ؟

اره عزیزم مال منم ورم داره هنوز ... بله ک ورم داره ورمش از ۶ ماه تا یک سال طول می‌کشه نگران نباش عزی ...

اره مال منم بسته و اونجوري بخيه داشت من حدود دو ماهه عمل كردم عزيزم و اينكه از كنار ميبينم انگار كشيدست قبلا نيم رخم اينجور بود مخصوصا تو عكسا كشيده ميوفتاد واسه همين نيم رخ عكس نميگرفتم .حالا كه ميبينم انگار بازم كشيدست .حالا ببينم يعني ميره عقب تر بيني ؟

اره مال منم بسته و اونجوري بخيه داشت من حدود دو ماهه عمل كردم عزيزم و اينكه از كنار ميبينم انگار كشي ...

اره عزیزدلممم نگران نباش بابا دوماه ک خییییلی زوده برای قضاوت صبور باش گلم

اره عزیزدلممم نگران نباش بابا دوماه ک خییییلی زوده برای قضاوت صبور باش گلم

ممنونم عزيزم خيالم راحت كردي تا افسردگي داشتم پيش ميرفتم اخه ميگفتم خب مدلش اينجوري كشيده هست از كنار  مگه ورم ميتونه مدل رو تغيير بده؟😥يعني خيلي بعدا فرق ميكنه

ممنونم عزيزم خيالم راحت كردي تا افسردگي داشتم پيش ميرفتم اخه ميگفتم خب مدلش اينجوري كشيده هست از كنا ...

اره عزیزم هرروز با روز قبل فرق داره یه روز گوگولی و کوچولو یه روز اندازه گلابی ورم داره اصلا نگران نباش خوشگلم 🫂

اره عزیزم هرروز با روز قبل فرق داره یه روز گوگولی و کوچولو یه روز اندازه گلابی ورم داره اصلا نگران ن ...

واي خيلي خيلي ممنونم مهربونم ان شاء الله مال تو هم سالم و عالي بشه خيالم راحت كردي 🥺