2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست
اره اما اون زنیکه مزدی دوز بود و هر موقع زنگ میزد فکر میکردم واقعا بخاطر کار هستش کاش زودتر میدونستم ...

سلام میشه توضیح بدی از کجا ببینم

من قبلا تو ایرانسل من شوهرم دبدم یحا مثل تاریخچه میمونه ک درخواست دادم بعد چند دقیقه پیام اومذ و زدم روش باز شد

ولی مکالمه ای نداشت .نمیدونم درست دیدم یا چون خط دیگش اثلیه با اون صحبت نکرده اصلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمم💙💙شوهرت الان ک با کسی در ارتباط نیس؟

ظاهراً نه 

اما دیگه اهمیتی نداره برام 

اتفاقی که نباید می افتاد افتاد دیگه💔

چه یه بار چه صد بار

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

هعیشرایط جدا شدنو نداشتی؟کم نمیزاره برات تو زندگی؟

شرایطشو دارم از پول و خانواده همه چیم جوره 

اما پسرم😔دلم نمیاد از داشتن پدر محرومش کنم هردومونو خیلی دوست داره 

نمی خوام خودخواه باشم....

نه اصلا کم نمیذاره همیشه از اول زندگیمون بهترین امکانات رو برام جور میکرد از هر لحاظ همیشه دوست داره سنگ تموم بذاره

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شرایطشو دارم از پول و خانواده همه چیم جوره اما پسرم😔دلم نمیاد از داشتن پدر محرومش کنم هردومونو خیلی ...

بنظرم برو بار وک‌کن اگر دیگ پاقعا با مسی در ارتباط نبود ببخش اگر خدای تکرده بود جداشو

چند سالته

ذرسته بچع کهکه من بوه ندارم نمفههم اندازه تو ولی میتونی زندگی تازه شروع کنی

بنظرم برو بار وک‌کن اگر دیگ پاقعا با مسی در ارتباط نبود ببخش اگر خدای تکرده بود جداشوچند سالتهذرسته ...

من عقل و منطقم میگه ببخش 

اما قلبم کار خودشو میکنه 

اصلا اختیار قلبمو ندارم 

نمیتونم فراموش کنم چه کارایی کرد و منو قال میذاشت و...

اما هر طور شده به خاطر پسرم تحمل میکنم 

زندگی من تو وجود پسرم خلاصه میشه 

یه مدت که قصد جدایی داشتم پسرم موهای خوشگلش دسته دسته میریخت 

اصلا اصلا زندگی ارزش نداره که بخوام همچین استرسی رو به جونش بندازم 

من اینو فهمیدم گاهی، قوی بودن به رفتن و یه شروع دوباره نیست 

گاهی قوی بودن به موندن و ساختن و تحمل کردنه ...