2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست
خیانتش در چه حد بوده؟عزیزم خودت میگی ازدواج سومت هست..دوتا بچه داری..با زحمت زندگی ساختی..دودستی تقد ...

نمیدونم که در چه حد بوده... 

من فقط پیام و تماس که زمانش و تاریخش هست رو دیدم متن نبوده 

این خونه رو ساختنی با دستای ظریف زنونم ملات قاطی میکردم پشت کاشی ها میریختم که مبادا شوهرم پول کارگر بده 

واااای من چه کارا کردم واسه این نمک نشناس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشم اومد ازت زرنگ و پیگیری، حق هر آدم کثافت و خیانت کاریه دست ش رو بشه ،میخواستن اون روزی که مث حی ...

ولی دلم خنک نشده کاش دستم به ژنه می‌رسید وسط خیابون کتکش میزدم و رسولش میکردم

واقعا خیلی شکستم از وقتی فهمیدم گریم نمیومد یه ساعت پیش یهو ترکیدم در اتاقو بستم بخدا چنان زاااار زد ...

عزیزم😔

میدونم جدا نمیشی..میدونم دوباره باهم میگین وشاید خیلی طول نکشه که خنده هاتون دوباره تو خونتون پر میشه..

ولی دیگه هیچی مثل سابق نمیشه..اعتمادتون شاید سالها زمان ببره که مثل سابق بشه..و میدونم تو دیگه مثل سابق صدتو تو زندگی نمیزاری..

ولی دلم خنک نشده کاش دستم به ژنه می‌رسید وسط خیابون کتکش میزدم و رسولش میکردم

همین براش بس ه که از این بعد شوهرش بهش بی اعتماده دهنش سرویس ه،وقتی شوهرتو که مرده به التماس افتاده الان ،ببین حال اون زنه چیه ،دلت خنک بشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمیدونم که در چه حد بوده... من فقط پیام و تماس که زمانش و تاریخش هست رو دیدم متن نبوده این خونه رو س ...

آخه چراااا..چرا اینهمه از خودت مایه گذاشتی وقدرتو ندونست..

اگه تواین زندگی موندی دیگه به خودت برس..پاتو بنداز رو پاتو وفقط دستور بده..نزار بیشتر از این یکیش دوتا بشه..بسشه

هیچ جا نرو و سفت بمون سر زندگیت باورفقط حتما همه چی شوهرت رو تا تنور داغه بزن به اسمت و به احساساتت ...

دیوث تر از این حرفاش 

تا بهش گفتم خونه رو بزن به نامم گفت داری از موقعیت سو استفاده میکنی...

چیکار کنم واقعا جدابشم؟ به نظرت ارزش زندگی کردن داره

مطمئن شو جنسی نبوده باشه

بخاطر بچه هاتون ارزش ی بار فرصت دادن داره، اما با شرط. حق وکالت طلاق و حضانت رو حتما بگیر. برای زدن خونه بنامت هم باید تو قرارداد حتمااا قید کنه که به عنوان مهریه داره بهت میده نه هدیه. اگه اینجوری باشه اوکیه

منم وقتی متوجه شدم بارها بهشون گفتم کثافت کاریتوتو میدونم بزارید کنارفقط قسم دروغ وانکار میکردندیه ...

جدا شدی یا موندی 

کاش منم زود به روم نمی‌آوردم میرفتم سراغ ژنه با زبون خوش 

بعد عین گونیه زباله از موهاش می‌گرفتم و می‌کشیدمش تو خیابون 

نمیدونم که در چه حد بوده... من فقط پیام و تماس که زمانش و تاریخش هست رو دیدم متن نبوده این خونه رو س ...

از این بعد فاتحه بخون به پولاش خرج تیپ و استایل خودت کن بره. قناعت دیگه بسه