2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 18930 بازدید | 438 پست
دلم میخواد رو صورت زنه اسید بپاشم بخدا دلم میخواد اراده کنم میتونم انجامش بدم فقط از عواقبش میترسم ب ...

عزیزم درکت میکنم چون خودمم همین اتفاق واسم افتاده 

اون زن ی غریبه اس اصل کاری و مقصر اصلی شوهرته

دیگه براش دلسوزی نکن سعی کن برای خودت سرمایه جمع کنی 

اون زنه هم بچه دارهشوهرت چی میگه ناراحت نشد به شوهر زنه گفتی؟ احتمالا شوهرش شکایت کنه برای شوهرت بد ...

چرا گفت توروخدا درستش کن و بگو اشتباهی شماره یه نفر دیگه و فلان نباید بهش میگفتی و...

منم گفتم چرا نباید میگفتم؟ باید میدونستم که با چه ج نده ای زندگی میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دوتا بالای ده سال شکایت کنه چی میشه؟؟ چیکارش میکنن

اگه مشخص بشه رابطه نامشروع داشتن هم زنه هم شوهرت سنگسار یا اعدام میشن

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

تا چه مدت پزشک قانونی می‌تونه مشخص کنه که آیا رابطه داشتن یا نه

دقیق نمیدونم شاید یکی دوماه  تو که میگی شوهرتو دوست داری خودت داری با این کارت براش دردسر درست میکنی بچه های اون زنه گناه دارن کاش اول تهدیدش کرده بودی بعد اگه ادامه میداد به شوهرش میگفتی، بنظرم دیگه نه زندگی شما نه اون دوام داره

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

دقیقا بخدا بعد از پنج سال هر موقع پشت فرمون می‌شست کنارش میشستم فقط نگاش میکردم دستشو می‌گرفتم میبوس ...

خدایِ من انگار این کامنتو خودم نوشتم

شبا وقتی خواب بود تو خواب دستاشو کرم میزدم 

میبوسیدم 

وقتی به صورتش نگاه میکردم قند تو دلم آب میشد 

آخ که چقدر دوسش داشتم 

بعد از فهمیدن خیانتش اونم با اون فضاحت انگار گمش کردم 

لعنت به این دنیای کثیف لعنت😭😭😭

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خدایِ من انگار این کامنتو خودم نوشتمشبا وقتی خواب بود تو خواب دستاشو کرم میزدم میبوسیدم وقتی به صورت ...

دقیقا منم به دوستاش کرم میزدم نرم بشه 

به صورتش آبلیمو میزدم سلول های مرده جدا بشم و روشن بشه پوستش