2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست
فکر نکنم بزنه گفت توالان ببخش اگه بازم تکرار شد کل زندگیم و دار و ندارم و بچه ها واسه تو

با حرف تنها پیش نرو الان وقتشه بگو باش بیا اینکار بکن 

طولانیش نکن که کم و زیادی شد فردا میزنه زیرش 

همین فردای صبح برو ازش تعهد بگیر اون هم محضری 

هرچیزی هم که بنام زد یادت باشه طوری ثبت کنی 

که فردا نتونه پس بگیره چون پولی این وسط رد و بدل نشده 

بعد ادعا نکنه این چیزها در موردش از یک وکیل بپرس 

چون میگین ترسیده و همراهی می‌کنه پس زندگیت را رها نکن و فردا گیر چهار تا زن لاشخور بیفته 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای بچه نمی‌دونید کن چقدر عاشقه شوهرم بودم آخ اگه بدونید چقدررر بهش محبت میکردم اون ژنه یه قد کوت ...

اسی مطمئنی اشتباه نمیکنی

اسی یعنی همسرت و اون خانم اینقدر پست هستن که با متأهل وارد رابطه بشن من حس میکنم الکی حساس شدی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ولی الان دیگه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

هیچ کاری نکنی خیلی بهتر از اینه که کاری کنی و بعدا پشیمون شی

کلا همه چیزو بهم ریختی به جون هم انداختی 

دیگه فعلا کاری نکن

خیلی با احتیاط تصمیم بگیر خیلی بابته هر تصمیمت فکر کن

خعیلی کار خوبی کردی به شوهر گفتی 

کاری با شوهرت نمیکنه اگ میخاس کاری کنه میکرد

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

فقط میدونی حرف زدن پلی نمی دونی راجب چی؟

دقیقا

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اسی مطمئنی اشتباه نمیکنیاسی یعنی همسرت و اون خانم اینقدر پست هستن که با متأهل وارد رابطه بشن من حس م ...

نه عزیزم الکی نیست 

تا وقتی که پیرینت نگرفته بودم دو به شک بودم 

تا اینکه شما هم ها رو دیدم کل صفحه شماره ژنه بود  

شوهرم اول گردن نمی‌گرفت انکار میکرد 

وقتی پیرینت رو نشونش دادم به غلط کردم افتاد 

اخه نزدیک هفتاد میلیون از شوهرم کار برده بدوزه الان دست اونه

خب به جهنم 

بذار به شوهرت ضرر برسه چه مالی چه هرچیزی تو غصه نخور 

بذار شوهر زنه بیاد شوهرت رو ادب کنه که دیگه از این گوه ها نخوره حرص دو قرون دو هزار رو نخور