2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره باید جدی بگیرم چیزی به اسمم زدنش رو

اگه می خوای بمونی تو این زندگی 

حتما یه چیزی به نامت بزنه، حق طلاق و حضانت بچه هاتو بگیر

بعد هم از این به بعد تا می تونی پول ازش بگیر و پس انداز کن

باید دیگه خودت به داد خودت برسی

مردی که یه بار خیانت کرد، احتمال داره دوباره همین غلطو بکنه

دلسوزی هایی که قبلا می کردی رو کلا تعطیل کن

محبت های زیاد از حدی که براش عادت شده رو تعطیل کن

مردا وقتی یه زن زیادی بهشون محبت کنه هوا ورشون می داره میگن چه خبره، من کی هستم که اینقد دورم می پلکه 

تعادل تو همه چی بهترینه

اگه می خوای بمونی تو این زندگی حتما یه چیزی به نامت بزنه، حق طلاق و حضانت بچه هاتو بگیربعد هم از این ...

اره واقعا همینطوره 

امروز مشاوره بهم می‌گفت تویی که تا این حد از خود گذشتگی کردی و رازی نشدی کارگر بگیره خودت رفتی با بیل ملات قاطی کردی و پشت کاشی پر کردی ، تو با این گذشت ها خودتو بالا نبردی خودتو پایین آوردی 

واااای منه دیوونه وقتی جایی میخوایم بریم شوهرم ماشین رو از پارکینگ در میاره عین نگهبان ها سریع در رو می‌بندم و نمی‌ذارم شوهرم پیاده بشه 

امروز که می‌خواستیم بریم مشاوره ماشین رو در آورد عین آدم حسابی ها رفتم نشستم و خودش رفت در رو بست  

من باید خودمو بکشم بالا 

اگه صحبتی داری در رابطه با این موضوع ممنون میشم که باهام در میوه بذاری

نه عزیزم الکی نیست تا وقتی که پیرینت نگرفته بودم دو به شک بودم تا اینکه شما هم ها رو دیدم کل صفحه شم ...

خوب گردی اسی

حقش بود.

چطور اونموقع که خیانت میکرد یاد زندگیش نبود و ترس نداشت؟؟

اگر حالشو نمیگرفتی فردادبدتر میکرد.

طلاق هم نگیر ولی ادبش کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اره واقعا همینطوره امروز مشاوره بهم می‌گفت تویی که تا این حد از خود گذشتگی کردی و رازی نشدی کارگر بگ ...

من۴سال تو رابطه بودم

واسه ازدواج به اصرار اون عوضی بخانوادمم اطلاع دادم.

در نهایت بامنشیش بهم خیانت کرد.

همه جوره هواش رو داشتم.

من رییس موسسه حقوقی اون وکیل 

من خانوادم باسواد اون از کل خانوادش فقط خودش سواد داشت،اصالتا عشایری بود.

خلاصه کات کردم باهاش.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من۴سال تو رابطه بودمواسه ازدواج به اصرار اون عوضی بخانوادمم اطلاع دادم.در نهایت بامنشیش بهم خیانت کر ...

به نظرت با چه شاگردی خونه رو بگم بزنه به نامم 

تا اگه باز این غلطو کرد اونی که از خونه گم بشه اون باشه نه من 

اره واقعا همینطوره امروز مشاوره بهم می‌گفت تویی که تا این حد از خود گذشتگی کردی و رازی نشدی کارگر بگ ...

نمی دونم واقعا چرا همیشه زن های دلسوز و پاکی مثل شما، که این همه همراه و همدمن برای همسرشون، گیر یه آدمی میفتن که قدرشو نمی‌ دونه!

ببین تو صد خودتو تو این زندگی گذاشتی، هیچ وقت پشیمون نباش از این قضیه. همه جوره کنار شوهرت بودی و با همه شرایطش ساختی. تلاش کردی برای زندگيت، کاری که همه باید بکنن

ولی زمان بهت ثابت کرد که این آدم لایق این همه محبت نیست

پس حالا باااید جاتون عوض بشه

حالا اون باید برای این رابطه تلاش کنه 

عالیه👌

دقیقا باید خودتو بکشی بالا

بزار بفهمه چیو از دست داده

اگه همیشه لباساش شسته اتو کشیده بوده، حالا همیشه اینجوری نباشه 

اگه همیشه غذا گرم آماده بوده، حالا همیشه اینجوری نباشه 

اگه قبلا به خودت نمی رسیدی و قناعت می کردی که آقا خونه بخره نمی دونم ماشین بخره، حالا خرج کن( پس انداز کن👌)

قناعت برای این مردا جواب نمیده

باید خرج کنی تا ارج داشته باشی

لباس بخر، روتین پوستی داشته باش، باشگاه برو، با بچه هات عشق کن

نمی دونم واقعا چرا همیشه زن های دلسوز و پاکی مثل شما، که این همه همراه و همدمن برای همسرشون، گیر یه ...

وااای عزیزم لذت میبرم از خوندن متن هات 

یک دنیا سپاس از شما و بقیه کاربران عزیزی که واسم وقت گذاشتن و میدازن و تو تاپیکم پست میذارن  

کاش پیشم بودی یا دوست بودیم که این حرفارو هر روز بهم گوش زد میکردی 

وااای عزیزم لذت میبرم از خوندن متن هات یک دنیا سپاس از شما و بقیه کاربران عزیزی که واسم وقت گذاشتن و ...

قربونت عزیزم

امیدوارم آرامشی که قبلا داشتی دوباره به دلت و زندگیت برگرده 

داشتن دوستی مثل شما افتخاره