2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخودم ۱۶..۱۷ سالم بود اسنترا میخوزدم حدودا ۲ سال اره نتیجه داشت خیلی خوب بود ولی تحت نظر دکتر بو ...

من امروز رفتم بخاطر اظطراب شدید ، فکر میکردم دیوونه شدم افکار بد هی میاد تو ذهنم و سرگیجه و کیج و منگی و بی حسی دست و ما دارم ، دکتر گفت بخاطر اظطرابه قبلا آسنترا ۵۰ مصرف میکردم گفت این برات کافی نیست بخاطر همین روت اثر نداشته و آسنترا ۱۰۰ برام نوشت 

من میخودم ۱۶..۱۷ سالم بود اسنترا میخوزدم حدودا ۲ سال اره نتیجه داشت خیلی خوب بود ولی تحت نظر دکتر بو ...

همش میترسم و اظطراب دارم که نکنه اثر نداشته باشه روم و خوب نشم ، آروم و قرار ندارم چند روزه 

من امروز رفتم بخاطر اظطراب شدید ، فکر میکردم دیوونه شدم افکار بد هی میاد تو ذهنم و سرگیجه و کیج و من ...

اوخی عزیزم 

من افسردگس داشتم شدیدا دلدرد عصبی

نگران نباش انشالله زود زود خوب میشی

اضطراب برای چی داری؟ کنکور و درسیه؟

همونی که خیلی نایسه هستم😌
همش میترسم و اظطراب دارم که نکنه اثر نداشته باشه روم و خوب نشم ، آروم و قرار ندارم چند روزه

ببین اگه اثر نداشته باشه طبیعیه دوباره میدی یه داروی جدید بهت میده چون اسنترا قرص خیلی ضعفیه

همونی که خیلی نایسه هستم😌