2777
2789
عنوان

هر دعایی که بلدین بخونین که این ادم از خونم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 90 پست
برات دعا کردم. انشاالله هم خدا به شما صبر و آرامش بده هم حال ایشون بهتر بشه

حال لین خوب نمیشه .حتی خودشم ازسن وضع راضیه . فرض کن جوری باشی که همه تحت هر شرایطی حرفتو گوش کنن .بت پول بدن توهم هرکار که دلت میخواد میکنی .تهش اونا باید بات کنار بیان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حال لین خوب نمیشه .حتی خودشم ازسن وضع راضیه . فرض کن جوری باشی که همه تحت هر شرایطی حرفتو گوش کنن .ب ...

میفهمم به قول روان شناسا یه جورایی پاداش میگیرن از مشکلات روحیشون. واقعا آدم اینطوری توی خانواده خیلی سخته حتی بدترین درد جسمی هم از مشکلات روحی بهتره. حالش در حدی هست که بستری بشه ؟ شاید به مدت تحت درمان بره بد نباشه

قبل ازینکه حالش بد شه ماهم همین فکرو درباره خانواده های دیگع میکردیم .

منظورت نمی‌فهمم چ فکری راجع به بقیه مبکردید؟!

خو اگر حال داداشت بده کمکش کنین حالش خوب بشه 

اگر عاجزشبد یک بار آبروریزی به جون بخر و جر دعوا راه بنداز 

بندازینش بیرون 

مگه چکار می‌کنه ک عاجز شدید از دستش ؟

داشتم پیاماتو میخوندم اشک تو چشمم جمع شد چون حس کردم خودمم دارم مینویسم منم مثل تو ی خواهر روانی دار ...

عزیزم

با تمام‌وجودم‌درکت میکنم

من تو غربت زندگی میکنم سالی یکبار میرفتم ولی خب همونم اجازه نداد

و بقول همسرم

بزرگتر اگر‌بزرگتری کنه اینطور خواهرم به خودش اجازه نمیداد منو راه نده

منظورت نمی‌فهمم چ فکری راجع به بقیه مبکردید؟!خو اگر حال داداشت بده کمکش کنین حالش خوب بشه اگر عاجزشب ...

فک میکددیم هرچی با دارو خوب میشه .میگفتیم چرا نمیرن پیش روانپزشک. اگه مزاحمشونه چرا ترکش نمیدن چرا بستریش نمیکنن.

عزیزم مادرم بیچاره حرفی نداره ولی بابام پشت خواهرمه هر وقت بابام نبود و رفتم با جنگ و دعوا برگشتم خو ...

شما دردت اندازه من بزرگ نیست 

من مامانم طرف خواهرمه

انگار من از زیر سنگ درامدم 

نه بهم‌ زنگ‌میزنن نه پیام‌میدن عین خیالشون نیست