من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی خیلی مهمه چه نژادی هست خیلی مراقب باش این مهدا و مربیا بعضیاشون وحشین تو پیج دیدم میکشن خیلییی احتیاط کن خودتم باهاش کار کن سعی کن سر میز و غذا اینا بهش ندی تو جای خودش هیجانی نشه از در میای خونه ریلکس باشو اروم خیلی تنهاش نزار افسرده میشه سعی کن غذا ایناش وقت داشته باشه باهاش مهربون باش اما لوسشم نکن طوری که الفا اون بشه تو حرفشو گوش کنی
قربونت برم عزیزم تو مهربون تری نازنین آخی عزیزم من مامان مریض گفتم یه پت بیارم روحیه ی هم خودمون هم مامانم عوض بشه ولی بدشانسی نمیدونم چرا پتم از مامانم میترسه همه میگن چون کوچک بزرگ بشه خوب میشه فقط صبح ها میره طرف مامانم خدا کنه درست بشه خیلی ضد حال خوردم😐❤️🫶🌹
قربونت برم عزیزم تو مهربون تری نازنین آخی عزیزم من مامان مریض گفتم یه پت بیارم روحیه ی هم خودمون هم ...
اخی خدانکنه امیدوارم مامانت زودی خوب خوب بشه 💕💕حالا منم یه عروس هلندی دارم چون خودم خیلی بهش میرسیدم اولا فقط با خودم دوست بود مامانم یذره اینو هی چلوند جوجم کوچیک بود اینم ترسید ولی بزرگ میشن یخش اب میشه نمیتونی از خودت جداش کنی من گریه میکردم عروس هلندی ام دستی نمیشه دوسم نداره الان از اون ور بوم افتاده دستشویی ام باهام میاد😂😂😭😂😭