2777
2789
عنوان

مردی که قدش کوتاه تر از زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 95 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینکه بخوام سریع ازدواج کنم کلا نمیدونم به این آقا فرصت آشنایی بدم یا کلا به خاطر قدش اصلا بهش فر ...

اشتباه میکنی دیگه . میری ب یکی ک خوشت میاد پیشنهاد میدی تهش اینه ک میخاد رد کنه خب تو ک چیزی از دست نمیدی . تو همون اعتماد ب نفس و داری . این نشد میری با یکی بهتر پیشنهاد اشنایی ب ی ادم بهتر میدی . تو دنیای ب این بزرگی مگ چی میشه خودت انتخاب کنی اونی ک میخای رو؟ من جدیدا این کار و کردم طرفم داره نزدیک میشه بهم . اول رد کرد ولی بعدش جذبم شد . الاناس ک بهم پیشنهاد بده خودش

هیچ چیز دائمی نیست
وای چقدر خوووب😍 پس واقعا اخلاق خیلی مهم تر از قدهامیدوارم همیشه باهم خوشحال و خوشبخت باشید❤️

صددرصد 

خیلی ممنون از دعای خوبن ،انشالله شما هم عاقبت بخیر بشین 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
جالبه خوبه ..بازم بستگی ب سلیقه و اولویت داره مثلا من قد خیلی زیاااد برام مهمه حتی اگ بی پول باشه نم ...

درسته خیلی ها هستن قد براشون مهمه.

اما شما وارد زندگی زناشویی بشی ،پول شارژ ساختمان ،خرجی خونه و یخچال ،اجاره خونه نداشته باشی ،شوهر قد ۱۹۰ سانتی رو نمیتونی تحمل کنی .

چقدر شما فهمیده و با شعوری 🥰خوشبخت باشین همیشه😍

شما لطف دارین . ممنونم ،همچنین ،عاقبت شما خوش و  قشنگ 

درسته خیلی ها هستن قد براشون مهمه.اما شما وارد زندگی زناشویی بشی ،پول شارژ ساختمان ،خرجی خونه و یخچا ...

نمیدونم تجربه زندگی ندارم،😕 خدا بخیر کنه 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
اشتباه میکنی دیگه . میری ب یکی ک خوشت میاد پیشنهاد میدی تهش اینه ک میخاد رد کنه خب تو ک چیزی از دست ...

خوب من دوستم به یه آقایی پیشنهاد داد و باهم اوکی هم شدن ولی خوب همه جا رو پر کرد که اون به من‌ پیشنهاد داد و عاشقم شد و اینا🥲 

برای همین حس میکنم پسرا جنبه اش رو ندارن حقیقتا