2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر خشکم و دلبری بلد نیستم🫠راهکار میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
ممنونم گلم😘

خیلی با ذوق باش میدونی وقتی با یکی صحبت میکنی با لبخند صحبت کن و با چشمات ذوق رو نشون بده قبلا من مثل شما بودم الان خودم خیلی خوش ذوقم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیلم های رمانتیک خارجی معمولا زنا خیلی دلبری میکننمثلا مرلین مونرو خدای عشوه گری و لوندیه باید هی بب ...

از بچگی همینجوری خجالتی بودم،مثلا خجالت میکشم و معذبم تو چشم طرف مقابل نگاه کنم حالا فرقی نمیکنه کی باشه،

ممنون بابت راهنماییت😘

فیلمای رمانتیک نگا میکنم ولی زیاد دلبری ندیدم😂

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

خیلی با ذوق باش میدونی وقتی با یکی صحبت میکنی با لبخند صحبت کن و با چشمات ذوق رو نشون بده قبلا من مث ...

خوش ذوق هستم ولی کنار کسایی که خییلیییی صمیمیم اینطورم،

پیش بقیه خجالتی و معذبم و جدی حتی لبخندم زورم میاد بزنم🫠شما چیکار کردین که دیگه اونطور نیستین؟

میخام یعنی بهت بگم اصلا توجه ب تیپ و عشوه و اینا نکن خودت باش و از خدا بخواه قسمتت جای خوب باشه

ممنونم گلم.ان شاءالله امیدم فقط به خداست از دست خودم کاری برنمیاد 😅❤️

اگه مجردی بنظر من عشوه گری قشنگ نیست معمولا جدی و خوش برخورد باشی تو دل برو تری..ولی اگه متاهلی هرچی ...

عشوه گری رو که برا بعد  ازدواج میخوام،

ولی الانم خیلی جدی و پوکر فیس و اخموئم بیشتر وقتا همین باعث میشه اصلا پا پیش نذارن

عشوه گری رو که برا بعد ازدواج میخوام،ولی الانم خیلی جدی و پوکر فیس و اخموئم بیشتر وقتا همین باعث می ...

نه تا این حد جدی نباش

دخترای سرو سنگین و مهربون از دید پسرا خیلی جذاب ترن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

نه تا این حد جدی نباشدخترای سرو سنگین و مهربون از دید پسرا خیلی جذاب ترن

یه عمر اینجوری بودم الان نمیدونم چجوری بزارمش کنار😅

خوش ذوق هستم ولی کنار کسایی که خییلیییی صمیمیم اینطورم،پیش بقیه خجالتی و معذبم و جدی حتی لبخندم زورم ...

خواهرمممم خیلی تاثیر گذاشت روم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤