2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نمیتونه درست رفتار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 81 پست
مادر احمق من چن تا بچه انداخته دورش نه میتونه نیاز هامونو برآورده کنه نه برامون وقت میزاره فقط یه شب ...

😪 جهیزیه ت چقدر مونده

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
کار درست شما کردیفقط امیدوارم خدا بهش وضع مالی بهتر بدهدر آینده شرمنده بچه هاش نشه

عزیزم فایده نداره آدم بدذات کل تمرکزش روی دشمنی هست ن پیشرفت 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله در این حد پرویییهاجازه نمیده با شوهرم برم بیرون😭🖤و هزار تا مشکل دیگ

چقد مثه منی 

یبار تو عقد مامانم گفت دیگ حق ندارن بیاد تورو ببینه سمت خونه بیاد فلانش میکنم فلانش میکنم 

دیگ سریع عروسی گرفتیم رفتیم

تورو خدا آخه کی برا وام بچه میاره 😂😂😂😂فقط تا زایمان سی چهل تومن خرجشه بچه. وام کجارو میگیره اخه

این نهضت ملی مسکن و اینا گذاشتن هر کیار این سال به بعد سه تا بچه بیاره خونه میدن مردم افتادن دنبال کاراش هر شب🤣

این نهضت ملی مسکن و اینا گذاشتن هر کیار این سال به بعد سه تا بچه بیاره خونه میدن مردم افتادن دنبال ک ...

اوووه این سال ب بعد 😂😂😂😂باید سه تاشو باهم بسازن که😂😂😂آخه ارزش داره ی خونه😂😂😂😂

چقد مثه منی یبار تو عقد مامانم گفت دیگ حق ندارن بیاد تورو ببینه سمت خونه بیاد فلانش میکنم فلانش میکن ...

خوشبحالت

واس منم دعا کن زود برم😭🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

خوشبحالتواس منم دعا کن زود برم😭🖤

زودتر برو اینا جهیزیه بخر نیستن بخدا من حتی جهیزیه ای که شوهرم خرید منتشو کردن ب همه گفتن خودمون خریدیم کلی منت کردن شوهرم همرو فروخت از نو خرید 

یبار لباسشویی رو داد سمساری یبار فرش و مبل گرفت 

تلوزیونم خداروشکر سوخت 

الان از جهیزیم ی یخچال مونده چشمشون ب همون یخچاله😂

خواهر احمق منم بخاطر زمین رایگان بچه سوم آورد😂بهش خاک رس هم ندادن😂

ولی اون اول ها میدادن یه زنه دوقلو باردار شده بود سال بعدش هم یکی دیگه آورد شد سه تا بهش خونه دادن الان خونه ۴میلیارد شوهر همه رو بنام خودش زد بعد زن رو طلاق داد نصفه شب پلیس آورد که خونه بنام منه این زن هم طلاق دادم ولی هنوز با بچه هاش تو خونه من نشستن پلیس لنداختنشون از خونه بیرون حتی فکرشو کنن نذاشتن زن یه مانتو تنش کنه یهو حکم تخلیه گرفت رفت تو خونه 

ولی اون اول ها میدادن یه زنه دوقلو باردار شده بود سال بعدش هم یکی دیگه آورد شد سه تا بهش خونه دادن ا ...

😳😳😳😳😳😳واااااااا 

جلل الخالق 

بگو تو شوهر گاوتو نمیشناختی مگه لاقل ب نام خودت میکردی

من خونمون بنام منه روز اول گفت بنام خودم میخرم منم یکم غر غر ریز کردم گف نمی‌خوام تا آخر عمرم غر غر بشنوم مال تو باشه😂 

گفتم نه عزیزم منو تو نداره که ولی نذاشت قولنامه رو پاره کرد دوباره فروشنده ب من فروخت

این کلا مدلش همینه ی آدم مسخرس تو عمرش ب مادر خواهرشم هیچ محبتی نداره اونام بهونه کردن ک زنش یادش می ...

شوهرت باید زرنگ باشه بهش بگو تو این جامعه زرنگ نباشی که نمیشه

زودتر برو اینا جهیزیه بخر نیستن بخدا من حتی جهیزیه ای که شوهرم خرید منتشو کردن ب همه گفتن خودمون خری ...

هییی خدا

چرا اینکارا رو میکنن

مگه ما بچشون نیستیم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

شوهرت باید زرنگ باشه بهش بگو تو این جامعه زرنگ نباشی که نمیشه

باباش گف بیا زمین اضافه دارم مستاجر نباش بساز 

شوهرم رفت ساخت چن سال اونجا بودیم بعد گف می‌خوام بدمش اجاره 

وقتی قبول نکردیم شکایت کرد 

تخلیه کردیم رفتیم اجاره دیدیم داده پسر بزرگش بشینه

برادر شوهرم بعد چند سال تخلیه کرد رف شوهرمم زد اونجارو مصالح رو برداشت و فروخت ن بخاطر پولش میگف نگن احمق بوده 

با پول مصالح برا من طلا گرفت ی قرونم تو جیبش نذاش 

خانوادش فهمیدن دوباره کار ب دادگاه کشید ولی چون در پسر بودن قاضی ب پرونده نگاه نکرد ردش کرد

شوهرمم با کلی زحمت زمین خرید و ساخت موقع ساخت 

😳😳😳😳😳😳واااااااا جلل الخالق بگو تو شوهر گاوتو نمیشناختی مگه لاقل ب نام خودت میکردیمن خونمون بنا ...

🤣🤣🤣 مشکل از اینجاس دختری که همش از دوست پسرش تعریف می‌کنه میگه هر چی باشه اقامه بالاسرمه جونمه عمرمه پس فردا هم شوهر سرش کلاه میذاره این سرشو مثل کبک می‌کنه تو برف وگرنه آدم عادی که این بلاها سرش نمیاد اینا خیلی عاشقن ولی شوهرهاشون نه تو فکر سرمایه گذاری ان ندیدی تاپیک میزنن با شوهرم مشکل دارم دوروز بعد روز مادر میشه میگه تن بچم لباس کردم داریم میریم خونه مادرشوهرم البته مادرشوهر نباید بهش بگم باید بگم مامان جونم  😐🤮💔