2777
2789
من حقیقتش ترم اول دانشگاهم هنوز ب این فکر میکنم روحیه پزشکی رو داشتم یا نه ک با ترس از زخم و حال تهو ...

من که از اول خوشم میومد از فضای بیمارستان و از خون و زخم و.... هم بدم نمیاد و خیلی هم کنجکاوم سر اینجور مسائل ولییییی شنیدم یکم بگذره عادت میکنی

پزشک کوچولو🩺📚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قلم چی نمیدم حقیقتمیخوام بعد ۳ سال مجدد کنکور بدم درسارو یادمهحفضیات و یادگیریم شاید بگم در حد عالی ...

آره شروع کن. این آخرین زمان برای شروعع. بگذره دیگه نمیتونی باید سال بعد بخونی

پزشک کوچولو🩺📚

معدم تحریک پذیره به بو خیلی سریع حال تهوع میگیرمنمیتونم حتی سوزن ببرم زیر رگ در حد کارای پرستار ینی ...

منم به این فکرمیکنم سوزن ببرم تو رگ یه جوری میشم میدونی چرا؟چون ناخودآگاه خودمو میزارم جای مریض و حس میکنم رگ خودمه ولی اون لحظه که میخوام اون کار رو انجام بدم اصلا حالم بد نمیشه چون اون لحظه متوجه‌ام من پزشک و این تنها راه نجات بیماره

پزشک کوچولو🩺📚

من حقیقتش ترم اول دانشگاهم هنوز ب این فکر میکنم روحیه پزشکی رو داشتم یا نه ک با ترس از زخم و حال تهو ...

فکرمیکنم علاقه‌ای نداری به این رشته. پس چجوری قبول شدی؟بخشی از مسیر قبولی پزشکی علاقه‌اس. شاید تو مسیر کنکور فقط به ظاهر قضیه فکر میکردی و عاشقش شدی

پزشک کوچولو🩺📚

فکرمیکنم علاقه‌ای نداری به این رشته. پس چجوری قبول شدی؟بخشی از مسیر قبولی پزشکی علاقه‌اس. شاید تو مس ...

نه تو زمان کنکور هم علاقه نداشتم الان رشتم چیز دیگه‌س فقط ذهنم درگیرش شده بود واقعا علاقه نداشتم یا تلقین کردم

منم به این فکرمیکنم سوزن ببرم تو رگ یه جوری میشم میدونی چرا؟چون ناخودآگاه خودمو میزارم جای مریض و حس ...

راستش مامانم رو دکتر میبریم ی اممول بهش زدن من چشمام سیاهی رفت سرگیجه گرفتم یا نمیتونم ی لحظه هم خیره شم ب زخم حالم بد میشه شک داشتم گفتم شایو ب پزشکی علاقه دارم ولی اینارو دیدم حس کردم علاقه ندارم میخوام مطمئن شم

راستش مامانم رو دکتر میبریم ی اممول بهش زدن من چشمام سیاهی رفت سرگیجه گرفتم یا نمیتونم ی لحظه هم خیر ...

منم ببینم کسیو دارن آمپول میزنن یه جوری میشم ولی خودم برای طرف بزنم اصلا به چیزی فکرنمیکنم به جز اینکه مثلا درست تزریق رو انجام بدم.... به هرحال الان که پزشکی نمیخونی پس بهش فکرنکن چون فایده‌ای نداره

پزشک کوچولو🩺📚

منم ببینم کسیو دارن آمپول میزنن یه جوری میشم ولی خودم برای طرف بزنم اصلا به چیزی فکرنمیکنم به جز این ...

اخه خیلی سخته هیچوقت مطمئن نشی روحیت میخورد یا نه 

یادمه نهم واقعا فیلمای جراحی رو همه چی انواع زخمارو زل میزدم ولی دوازدهم با کمترین بویی حال تهوع و دل نازکی و ...

اخه خیلی سخته هیچوقت مطمئن نشی روحیت میخورد یا نه یادمه نهم واقعا فیلمای جراحی رو همه چی انواع زخمار ...

ترازت چند شد؟ اصلا رتبه‌ات به پزشکی میخورد که الان هنوز بهش فکرمیکنی؟

پزشک کوچولو🩺📚

ترازت چند شد؟ اصلا رتبه‌ات به پزشکی میخورد که الان هنوز بهش فکرمیکنی؟

تراز نهاییم ۸۰۰۰ بود ولی منطقه سه بودم 

کنکورم هم ۷۰۰۰

ولی کلاس تست نرفتم اصلا و تست ریاضی و فیزیک رو نمیفهمیدم اگه میموندم خوب میگم میرفتم شاید میشد

تراز نهاییم ۸۰۰۰ بود ولی منطقه سه بودم کنکورم هم ۷۰۰۰ولی کلاس تست نرفتم اصلا و تست ریاضی و فیزیک رو ...

اگر میموندی شانس قبولی داشتی ولی خب دیگه تموم شد. بهش فکرنکن با توجه به اینکه معلم شدی راه برگشتت سخته...

پزشک کوچولو🩺📚