من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
معدم تحریک پذیره به بو خیلی سریع حال تهوع میگیرمنمیتونم حتی سوزن ببرم زیر رگ در حد کارای پرستار ینی ...
منم به این فکرمیکنم سوزن ببرم تو رگ یه جوری میشم میدونی چرا؟چون ناخودآگاه خودمو میزارم جای مریض و حس میکنم رگ خودمه ولی اون لحظه که میخوام اون کار رو انجام بدم اصلا حالم بد نمیشه چون اون لحظه متوجهام من پزشک و این تنها راه نجات بیماره
منم به این فکرمیکنم سوزن ببرم تو رگ یه جوری میشم میدونی چرا؟چون ناخودآگاه خودمو میزارم جای مریض و حس ...
راستش مامانم رو دکتر میبریم ی اممول بهش زدن من چشمام سیاهی رفت سرگیجه گرفتم یا نمیتونم ی لحظه هم خیره شم ب زخم حالم بد میشه شک داشتم گفتم شایو ب پزشکی علاقه دارم ولی اینارو دیدم حس کردم علاقه ندارم میخوام مطمئن شم
راستش مامانم رو دکتر میبریم ی اممول بهش زدن من چشمام سیاهی رفت سرگیجه گرفتم یا نمیتونم ی لحظه هم خیر ...
منم ببینم کسیو دارن آمپول میزنن یه جوری میشم ولی خودم برای طرف بزنم اصلا به چیزی فکرنمیکنم به جز اینکه مثلا درست تزریق رو انجام بدم.... به هرحال الان که پزشکی نمیخونی پس بهش فکرنکن چون فایدهای نداره