2777
2789
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۵_۱۵۴۴۵۰_gallery_kfj0.jpg

این جسدحداقل مال چندسال؟

ابرانی نیست درسته؟

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال دانشگاه ایرانه. معلوم نیست اصالت کجاییهاره جسدای دست اول که نمیارن فداتنزدیک میشی بوی وحشتانک می ...

میخوره حداقل بالای پنج سال باشه!

من خیلی دوست دارم بعد مرگم جسدم رواهدا کنن به دانشگاه  علوم پزشکی

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
میخوره حداقل بالای پنج سال باشه!من خیلی دوست دارم بعد مرگم جسدم رواهدا کنن به دانشگاه علوم پزشکی

الانو نمیدونم ولی قبلا(سال ۹۴/۵) من درخواست دادم میگفتن نمیشه

یه تعلیقی سیاسی🤕

دور از جونتون سرچ کنی اهدا کالبد ثبت نام هست 

عزیزمممممانشالله ک موفق بشیمن پسر عمه ام دارو میخوند به وضوح دیدم همه ی موهای بچه ریختن انقد که میگف ...

موفق باشی عزیزم

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

اره خب فداتولی قبول نمیکنه الانو نمیدونم دیگه والا قانونش عوض شده یا نه

❤️❤️❤️❤️

میزنم برا من اون گزینه رو نمیارههمیزنم جستجو وب ب جاش، اونم باز عکس نمیاره

برات عکس و فرستادم چند دقیقه دیگ میاد

دوتا فرم اینجوری باید پرکنی