2777
2789
عنوان

پام شکسته یه ماهه عمل شدم چی بخورم برا جوش خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست
ممنون گلم همچنین..نمیدونستم دیگه قطع کردم قرصامو

بخور عزیزم خانومای ایرانی همینجوریش در معرض پوکی استخوان هستن الانم استخوان هات ضعیف تر شدن باز با پزشکت مشورت کن قبلش حتما

بله بله از زانو باز کرده میله رو از داخل استخوان تیبیا(درشت نی) رد کرده به نازک نی هم دست نزده گفته ...

این کارو م به مامان من پیشنهاد دادن تو بیمارستان دولتی ولی پدرم گفت زانوشم سوراخ کنن فردا اونم میشه دردسر دیگه انتقالش دادیم خصوصی.راستش ترسیدیم.

انشالله برای شما خوب باشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کارو م به مامان من پیشنهاد دادن تو بیمارستان دولتی ولی پدرم گفت زانوشم سوراخ کنن فردا اونم میشه ...

چرا دردسر؟ اتفاقا تو این روش خیلی کمتر پا باز میشه البته شرایط شکستگی با شکستگی فرق داره برای من این روش جواب میداد