2777
2789
عنوان

رفتم کمک زن رفیق شوهرم که از مکه برگشته بود معنای واقعی چشم دل سیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4594 بازدید | 138 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم دل سیر بودن اونهمه ماشینو نمیخابوندن تو حیاط در راه خدا خرج میکردن کی میدونه تا کی زنده هس

شاید آقا دوست داره ماشین زیاد داشته باشه مال خودشه و حلال نه به من ربط داره نه به بقیه نه حتی به خدا 

خدا نمی‌تونه برای ماشین خریدن تو بگو هزارتا با مال حلال کسی را مواخذه کنه

اون مرد اگه واقعا چشم و دلش سیره نمیاد این همه عذاب بده به زنش

دقیقا 

اگ بحث ثواب باشه واسه۷ نفر غذارو خودت درست کن الباقیش رو بده اشپز

اوه جتی خود اشپز هم واسه هزارنفر غذا درست میکنه ب معنای واقعی کوفته میشه

عه یعنی الکیه

عزیزم من هیچ چیز الکی نمیگم اینا چند نفر هستن که بیست تا کاربری دارن چند وقت پیش دستشان رو کردم و بیشتر کاربری هاشون تعلیق شد الان تو تموم تاپیک های من بری هستن فقط میان مسخره می‌کنن و اینجور کامنت ها میذارن

مریض و عقده ای هستن ولشان کن 

منم همین حدسو میزنم از نحوه نوشتن اسی قشنگ میشه فهمید

اره بابا تاپیک فیکه از بقیه تاپیکاش متوجه میشی

چیشد هرچی پولدار ریخته دور این اسی و خبر نداره 😂😂

ینی میشه رفیقی ک باهاش مسافرت رفتی حتی تو راه بحثش پیش نیومده باشه بگن کاش اون بکی ماشین میاوردیم بحای دنا و۲۰۷😂

پسره جای نوبت پدرش رفت بعدش چیزی که فهمیدم البته مطمئن نیستم اونا رسم دارن غذا و پذیرایی حاجی تو خون ...

رفته باشه چه ربطی داره میتونست برای خانمش فیش آزاد بخره اونم عمره که قیمتی نداره کل سفر با فیش ۶۰ تومن  تموم میشد. اگر رسمشون بود نیازی نبود آقا تاکید کنن که خود خانم غذا بپزه و خانم خودش رسم رو میدونست بعدش کارگر گرفتن که دیگه رسم بودن یا نبودن نداره ، کلا یا یک جای کار دوستتون میلنگه یا داستان شما 

موفق باشید 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
پسره جای نوبت پدرش رفت بعدش چیزی که فهمیدم البته مطمئن نیستم اونا رسم دارن غذا و پذیرایی حاجی تو خون ...

دلیل اینکه  خونه خودشون غذا میپزن حدس یکی از کاربرا بود اسی 

خودت اول گفتی دلیلشو نمیدونم

نمیگم دروغ میگی ولی این همه ثروت ونمیتونم توذهنم جابدم خدا بهشون سلامتی بده

تمام دارایی اینا با خونه و ماشین و همه چی شاید ۷۰ ۸۰ میلیون نشه بعد تو تهران بعضی مناطق ارزانترین آپارتمان ۲۰۰ میلیارده جالبتر همه اشون فروخته شدن.. مناطقی تو شمال هست ارزانترین ویلا ۲۰۰ میلیارده همه اشون خریده شدن 

پولدار ندیدی 

پولدار هست به ۱۰۰۰ میلیارد میخنده و پول خردشه تو همین بیخ گوش خودمان زندگی میکنن و زیادم هستن 

اره بابا تاپیک فیکه از بقیه تاپیکاش متوجه میشیچیشد هرچی پولدار ریخته دور این اسی و خبر نداره 😂😂ینی ...

بعدشم دلیل غذا پختن خانمش تو خونه رو یکی از کاربرا همینجوری حدس زد  

این دیگه ول نمیکنه همینو تکرار میکنه🤣

چرا میگید الکی؟؟من نمیفهمم چرا این اعضای این سایت باورشون نمیشه کسی پولدار باشه!!!

من طرف می‌شناسم فقط ۱۴۰ میلیارد داده ویلا تو شمال برای سالی یک هفته رفتن با خانواده اش بعد اینا دار و ندارشان شاید ۵۰‌ ۶۰ میلیارد نشه طرف نمی‌تونه باور کنه

اینا پولدار ندیدن تا بفهمن پولدار واقعی ۱۰۰۰ میلیارد پول خرد هست براش و کم هم نیستن