2777
2789
عنوان

10 کیلو وزن اضافه کردم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫واویلا

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 65 پست
برو دکتر تغذیه مامان من ۸۷ کیلو بود الان شده ۶۹ کیلو درسته راه درستی واسه وزن کم کردن انتخاب نکرده و ...

نمیدونم والا تغذیه م ک کم ادم بی تحرکی هم نیستم شب روز سر پام همش بشور بساب  و کارای خونه  قبل مراسم هم کلا وزنم استپ شده بود رو 70.ی ماه مسافرت بودم شدم 72 الان چند ماه رو 72 مونده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نمیدونم والا تغذیه م ک کم ادم بی تحرکی هم نیستم شب روز سر پام همش بشور بساب و کارای خونه قبل مراسم ...

یه روز کلا غلات رو حذف کن به بدنت شوک بده 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم وزنم وایساده یه ماه آخر تابستون چهار کیلو کم کردم الان ثابت یه گرمم کم نمیکنم

وای چه جالب منم مرداد و سهریور با کالری شماری ۴ ک کم کردم حالا همونقدر میخورم کم نمیگنم حوصله و اراده فست هم ندارم 

۱۰ کیلو بده من

۵ کیلوشو ب منم بده🗣🗣🗣🗣😅

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بلافاصله بعد از زایمان چقدرش کم شد؟

هیچی‌ نشده بود

تقریبا ۸۳ بودم

الان متاسفانه بعده یکسال ۶۹

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای نه اصلا تحملشو ندارم😭😭😭

منم واقعا خیلی حالم بده

بخاطر ترس از بخیه شکمم نبستم دیگه بدتر

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بلافاصله بعد از زایمان چقدرش کم شد؟

مشکل من این بود ماهای اول رعایت نکردم

وزنم خیلی بالا رفت

وای چه جالب منم مرداد و سهریور با کالری شماری ۴ ک کم کردم حالا همونقدر میخورم کم نمیگنم حوصله و اراد ...

دقیقا منم وقت نمیکنم چون سال یازدهمم انقد درگیر درسم به هیچی نمیرسم متاسفانه

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...