2777
2789
عنوان

خبر گروگانگیری حالمو بد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 65 پست
فرار کردن خارجفکر نکنم دستگیر شده باشن

چطورازادشدن؟وحشتناکه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسی،روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

ارههه تو سریالای مدیری هم گاهی میخندن ولی حذف نمیکنن یا دوباره بگیرن

مخصوصا تو سریال چیز بودا اسمشو یادم نمیاد اجتمالا در حاشیه بود که قطاری خوابیدن کنار هم ی بازیگر از روی همشون باید رد بشه جواد رضویان خندش میگیره🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نور نیوز داستان کاملش رو نوشته همه سوالهاتون جوابش اونجاست. برای پیگیری هم اشناهاشون میومدن اینها دس ...

گروگانگیرا چی شدن؟ 

چطوری آزاد شدن؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

نمیدونم واقعا عجیبه۲۹ مااااه خیلیهحتما پرونده ابعاد دیگه ای هم داشته که بازگو نکردنبنظرم خیلی هم ثرو ...

گفت فقط سه تا ماشین که دوتاش شاسی بلند بوده داشتن

منم فکرم مثل شماس

درد بگیرن چه عذابی

ادم پول حلال درمیاره وضعش اینه 

اونا ک اینمدلی پول دراوردن ببین ب چ روزی میوفتن 

اینا مصداق بارز فیها خالدونن ک همیشه قعر جهنم میمونن و بخشیده نمیشن