رااااااابوگزیط مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1337 عنوان کتابام رسید خیلی خوشحالم | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست ۳۹ تا کتاب گرفتم همشون رسید موندم از کدوم بخونم بابام میگه برات برنامه ریزی کنم که باهم بخونی بتونی تمام کنی 1403/10/16 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manelie عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2168 نه خیلی آسونه و با حاله بستگی به ادم داره و کیفیتش من روزی ۱۳ یا ۱۴ روزایی که مدرسه نمیرم اما فقط ۲ ... یا ابلفض😐💔۱۳ ساعت روزانههههه؟من نمیتونم😂 نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖
رااااااابوگزیط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1337 یا ابلفض😐💔۱۳ ساعت روزانههههه؟من نمیتونم😂 این که خوبه داداش من کنکوری بود پارسال رکورد ۱۷/۵ تو عید داشت
manelie عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2168 این که خوبه داداش من کنکوری بود پارسال رکورد ۱۷/۵ تو عید داشت وااااایمن نیام تجربی یعنی علاقه دارم ولی در این حد واقعا خسته میشم نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖
رااااااابوگزیط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1337 وااااایمن نیام تجربی یعنی علاقه دارم ولی در این حد واقعا خسته میشم عزیزم همه رشته هارو باید همینقدر بخونی تا رشته تاپ بیاری وگرنه ۴ و۵ ساعت بخون برو یک دانشگاه درس بخون
shahrefarangggg عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1517 بله علم غیب دارین معلومه وقتی میگی پدرم میخواد برای این حجم مطالعه برنامه ریزی کنه من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
رااااااابوگزیط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1337 معلومه وقتی میگی پدرم میخواد برای این حجم مطالعه برنامه ریزی کنه اهان خودش که شانه اشپ میندازه بالا میگه من اینارو تو یک ماه تموم میکنم ببینم تو چیکار میکنی اعصابم خورد میشه
shahrefarangggg عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1517 اهان خودش که شانه اشپ میندازه بالا میگه من اینارو تو یک ماه تموم میکنم ببینم تو چیکار میکنی اعصابم خ ... اگه تو دختر این بابایی خب تو هم یه روزی به این مرحله میرسی اونوقت تو برای بچت حواست باشه شونه هاتو بالا نندازی اعصابش خورد میشه من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
رااااااابوگزیط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1337 اگه تو دختر این بابایی خب تو هم یه روزی به این مرحله میرسی اونوقت تو برای بچت حواست باشه شونه هاتو ب ... نه بابا فک نمیکنم بابام ۱۰۰ ص رو تو یک ساعت میخونه من تو یک ماه 😅