2777
2789
عنوان

به این ادم پیام بدم یا نه

553 بازدید | 11 پست

شوهری که بدون گفتن اینکه بخاری رو می خواد به کی می خواد بده و بگه مگه شناسنامه میدی و خودم خریدم 

بعد بگی بیا چای بخور بگه بخوره تو سرت بعد بخوابه تا صبح 

صبح هم که پا بشه فقط با بچه حرف بزنه و انتظار چای داشته باشه منم نیاوردم و گفت نشونت میدم و اینا 

حتی زنگ هم زد که نشونت میدم و فلان 

به این ادم می خوام پیام بدم که وقتی میگی چای ت بخوره تو سرت انتظار چای اینا نداشته باش و تو درکی از زندگی مشترک نداری بگم یا ول ش کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مساله فقط چای و بخاری نیس، مساله خشم های برطرف نشده و ته نشین شده ایه ک از هم دارین و درموردش گفتگوی موثر نمیکنین و برطرفش نمیکنین.

امروز سر چای و بخاری ب هم نیش میزنین، فردا هم سر پوشک و تلوزیون و کولر...

بگرد ریشه ی مشکل رو حل کنین

مساله فقط چای و بخاری نیس، مساله خشم های برطرف نشده و ته نشین شده ایه ک از هم دارین و درموردش گفتگوی ...

ریشه اون شک ه 

که معلوم نیست کی و برای کجا می خواد ببره و میگه به تو ربطی نداره

ریشه اون شک ه که معلوم نیست کی و برای کجا می خواد ببره و میگه به تو ربطی نداره

خب ازش بپرس،با قاطعیت جلوش بایست ، هیچوقت از سر ضعف یا گستاخی و دهن ب دهن شدن با ی مرد نباید رفتار کرد چون ی مرد خوب بلده موقع دهن ب دهن شدن چجوری ی زن رو شکست بده😉.

باید در اوج لطافت و اقتدار با یه مرد برخورد کرد، فقط اینجوری حساب میبرن و فروتن میشن

چطور بپرسم

ببین وضعیتی ک توش هستی یهو تغیبر پیدا نمیکنه، تو مشخصه اعتماد ب نفست رو جلوی اون از دست دادی، مشخصه اون رو در جایگاه قدرت قرار دادی ک حالا داره گستاخی میکنه، تو از قبل رفتارهای اشتباه زیادی داشته ای، جایی نازش رو کشیدی ک نباید میکشیدی،جایی اون رو پاداش دادی بهش ک باید تنبیهش میکردی،جایی باید خودت و توجهت رو ازش میگرفتی تا متوجه بشه ک باهات بدرفتار کرده و خودشو اصلاح کنه ولی اینکارو نکردی، الانم ی شبه نمیتونی تغییر ایجاد کنی، با حرف زدن و نصیحت کردن و گلایه کردن نمیتونی درستش کنی، تو باید ذات مرد رو بشناسی و در لحظه ک کار اشتباهی انجام میده با لطافت و اطمینان و اقتدار بکشی کنار و ازش فاصله بگیری، هیچوقت دهن ب دهن با مرد نشو ، داد و هوار و فحاشی هیچوقت ی مرد رو ادب نکرده، فقط مرد رو لجباز کرده، تو باید با طنازی و زنانگی ی مرد رو بنشونی سر جاش، وقتی یکاری انجام میده ک باب میلت نیس برو کنارش و با ملایمت (صدای آروم ولی قاطع) ازش بپرس داری چیکار میکنی؟ این بخاری رو برای کی میخوای ببری؟ اگر پاسخ نداد یا پاسخ بدی داد, دیگ ادامه نده، فقط فاصله بگیر و سرد شو باهاش، بهش توجه نکن و از اون طرفم غمباد نگیر، راحت و آسوده و شاد برو ب کارهای دیگت برس تا این پیغام رو بگیره ک تو حالت خوبه و فقط داری توجهت رو از اون میگیری چون وقتی بدرفتاری کرده لایق توجهت نیست! و بذاری خودش بیاد معذرتخواهی کنه و رفتارشو درست کنه، و بعد ک رفتارشو درست کرد حالا باهاش گرم بگیری، اینقددددددر باید این تنبیه کردنهای ب جا و ب موقع تکرار بشه تا ناخودآگاه اون یاد بگیره ک فقط وقتی از تو محبت و توجه دریافت میکنه ک درست رفتار کنه، طولانیه ولی ارزشش رو داره،در مورد مردها و رابطه عاطفی کتاب بخون.

کتاب زنان مردان را از دست میدهند چرا/ رازهایی درباره مردان/ افسانه ی کاریزما/ پنج زبان عشق/ هنر زن بودن و ...

اینها کتابایی هستن ک میتونن در شناخت مردان بهت کمک کنن.🙏🏻🌷