2777
2789
عنوان

پدرشوهرم به خاطر اینکه بابام جوونه بهش حسادت میکنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 81 پست
بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رف ...

باز تو مادربزرگت کنارشون بوده

هردو پدربزرگ و مادربزرگام شهرستان بودن خونه ما تهران

مامانم میگه بعضی شبا تا خود صبح گریه میکردی و جیغ میزدی نمیدونستیم چته 

پیرزن همسایه نصف شب از صدای گریه من میومده ببینه چمه مثلا میگفته عرق سوزه یا دل‌درد داره 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
اصلا باعثا جور درنمیاد ینی بابات ۱۵ سالش بود تورم پس انداخت؟؟

درمورد یه انسان صحبت میکنید یعنی چی تورو پس انداخت

بعدشم باباش 18 بوده حالا کم یا زیاد به ماها ربطی نداره مهم اینه خوشبخت بودن خانوادهشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز تو مادربزرگت کنارشون بودههردو پدربزرگ و مادربزرگام شهرستان بودن خونه ما تهرانمامانم میگه بعضی شب ...

اخه اون زمان وسایل جلوگیری زیادی مرسوم نبود

متاسفانه خودم راصی نیستم از این شرایط حتی الان

فک کن با پدرم میرم بیرون یا میگن داداشته یا میگن شوهرت

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

درمورد یه انسان صحبت میکنید یعنی چی تورو پس انداختبعدشم باباش 18 بوده حالا کم یا زیاد به ماها ربطی ن ...

با شوخی هرحرفی که لیاقت خودشون و خانوادشونه پس میدن بیرون

درمورد یه انسان صحبت میکنید یعنی چی تورو پس انداختبعدشم باباش 18 بوده حالا کم یا زیاد به ماها ربطی ن ...

واییی خدایا بابا من لینک شوخی بود از اسی عذر خواهی هم کردم شماها خودتون ک فضول زندگی بقیه هستین کسی کارتون داره چیکار دارید ب حرف زدن بقیه ک قضاوت می‌کنیم من شوخی کردم  

لطفا سر تو ک و ن بقیه نکنید

اخه اون زمان وسایل جلوگیری زیادی مرسوم نبودمتاسفانه خودم راصی نیستم از این شرایط حتی الانفک کن با پد ...

ن خوبه ک

من دوست دارم جوونن حوصله دارن

الان ک میرم خونشون کلی با بچم بازی میکنن اگه سن و سالدار بودن حوصلشو نداشتن قطعا

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
با شوخی هرحرفی که لیاقت خودشون و خانوادشونه پس میدن بیرون

من قصدم شوخی بود اگ ناراحت شدی ببخش ولی تو هم شعور خانواده ات نشون میدی ک تایپک می‌زنی درمورد پدرشوهرت میگی حسوده و الکی قضاوت میکنی شاید رفتاراتون بده باهاتون بد تا میکنه باعلی خدافظ

ن خوبه کمن دوست دارم جوونن حوصله دارنالان ک میرم خونشون کلی با بچم بازی میکنن اگه سن و سالدار بودن ح ...

فاصله سنی با مامانم اوکیه ولی پدرم دیگه زیادی کمه

اصلا ابهت نداره که صداشو میبره بالا خندم میگیره😂

واییی خدایا بابا من لینک شوخی بود از اسی عذر خواهی هم کردم شماها خودتون ک فضول زندگی بقیه هستین کسی ...

ببین همه جا چاله میدون نیست اگه فکر میکنی با این طرز حرف زدن میگن اووووه نگاه دختره رو چه شاخه گنگش بالاست در اشتباهی فقط باعث میشی تربیت خونوادت زیر سوال بره پس انداختن هم برای حیوانات استفاده میشه میخواستی شوخی کنی مینوشتی یعنی بابات فلان سن بود دنیا اومدی

ببین عکس عروسیشونو میبینم گریم میگیره انگار دوتا بچه رو از بازی کشیدی بیرون به زورخوب نبود ولی خب خد ...

خب خداروشکر دیگه گذشته 

هرچیزی خوبیا و بدیای خودشو داره دیگه

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

تربیت خانوادگیشون رو بروز میدن دیگه،به اسم (شوخی)

برو بدبخت تو رو دیدم خیلی خانواده وقت گذاشتن برات ک سرت تو حرفا و حاشیه دنبال بقیه گرمه

تو اگ خانواده داشتی تو کاری ک بهت هیییچ ربطی نداره دخالت نمیکردی روانی من جات بودم وقت میزاشتم برا رژیم گرفتن تا اینکه ببینم کی به کی چی میگه