2777
2789

ادمین اینستا پیج پزشک متخصص یورولوژی با این شرایط

سن حداقل ۲۲ سال مجرد بدون بچه غیر دانشجو (به این دلیل که وقتش آزاد باشه و درگیر شوهر و بچه و درس و امتحان نباشه)

رشته تحصیلی مرتبط

سابقه ادمینی در پیج کاری پزشک (تازه کار نباشه)

دوره هم دیده باشه

تسلط کامل به زبان انگلیسی (درحد hello how are you نباشه بتونه مقالات پزشکی رو بخونه و ترجمه کنه)

چند ماه اول ۱۰ میلیون بعدش بیشتر میشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربی هستم فقط یدونه پیج آرایشی کار کردم ولی مدرک ادمینی دارم میتونم براتون ارسال کنم

پیج پزشک کار نکردی؟ 

من دنبال یکی هستم که رشته تحصیلی دانشگاهیش مرتبط باشه  (پیراپزشکی، پرستاری، ….) چون قراره مطلب آموزشی گذاشته بشه و تجربه پیج پزشکی داشته باشه نه آرایشی و مزون و …

پیج پزشک کار نکردی؟ من دنبال یکی هستم که رشته تحصیلی دانشگاهیش مرتبط باشه (پیراپزشکی، پرستاری، ….) ...

من رشتم تجربیه خب مرتبط هس باهاش و مهم زبان هس که اوکیم نه کار نکردم دیگه هر جور خودتون صلاح میدونین 

من رشتم تجربیه خب مرتبط هس باهاش و مهم زبان هس که اوکیم نه کار نکردم دیگه هر جور خودتون صلاح میدونین

صحبت میکنم شاید قبول کنه 

چون قبلا یه ادمین داشت همش چرت و پرت میذاشت از گوگل کپی میکرد چون نمیدونست باید از کجا مطلب بگیره و تجربه ای نداشت تحصیلات مرتبط هم نداشت بخاطر همین این شرایطو گذاشتن