2777
2789
عنوان

چه معجزه ای از خدا دیدین و هنوزم باورتون نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 63 پست

خودمم هیچی 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمایی که واضح و شفاف میبینه

دست و پای سالم خودم میتونم راه برم

بدن سالم

خونه ای که میتونم توش استراحت کنم

غذایی که هر روز کم و زیاد همیشه هست

درسته یچیزایی هست که طبق خواستم و صلاح خدا نیست

ولی واسه همه چی ازت ممنونم خدا خیلی عاشقتم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

زیاد دیدم

مهم‌ترینش پسرم که کیسه آبم خشک بود و خدا رو شکر زنده موند🙏🙏🙏🙏خدایا شکر 

دومیش یهویی رفتم سونو ، فهمیدم کیسه آب خشک ه 

اصلا نوبت سونو نداشتم و بعد بستری شدم و نجات پیدا کرد بچم 

سومیش خودم روماتیسم داشتم درجه ی ۱۰۰ بود و مشکل حاد ریه 

که بعد زایمان خوب شدم

و ده ها مورد دیگه 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
حامله نمیشدم 3سال رفتیم زیارت امام حسین دقیقا وقتی برگشتم بعد دو هفته دیدم بعلهههههه

اون دوبار اولش ازامام حسین نمیخاستی؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

من دوقلوهام کیسه آب نشت کرده بود از چندهفته نمیدونم ولی خودم بیست ونه هفته با حال بد رفتم بیمارستان اونجا چک کردن که اب دورشون به ۲ رسیده واوضاع خیلی بده سرشون تو کانال زایمان بود دهانه رحم باز ونرم وهرلحظه بچه ها ممکن بود دنیا بیان ولی درکمال تعجب چهارهفته یعنی یک ماه تمام با اون وضعیت نه دنیا اومدن نه مشکلی براشون پیش اومد استراحت واینام نداشتم الان دوسال ونیمه هستن و ۱۵ روزگیشون یه متخصص گفت بچه هات عقب مونده میشن و...ومن از غصه روزی هزاربارمیمردم که این دوتا عقب افتاده ن ولی الان هم انگلیسی حرف میزنن هم فارسی وخداروشکر هیچ مشکلی از نظر عقب موندگی ندارن 

نظرشمام محترمه

من دوقلوهام کیسه آب نشت کرده بود از چندهفته نمیدونم ولی خودم بیست ونه هفته با حال بد رفتم بیمارستان ...

خداروشکر خدا حفظشون کنه.خارج کشورید؟

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗