2777
2789
چقدره درآمد بابات خونه ماشین دارید؟

متوسطه رو به پایین 

داریم ولی من خدا نکنه یه چیز بخوام 

همش میگن بیپولیم 

والا دوستم سه تا خواهرن پدر مادرش اینجوری نمیگن 

افسرده شدم احساس میکنم اضافیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چراااا

ازدواج ب خاطر شرایط مالی اصلا فکر درستی نیست چون ادم از فردای خودش خبر نداره ادما ی روز خوبن ۱۰ روز بد 

ادم اول باید خودش پیشرفت کنه ک منت شوهر بالا سرش نباشه پسر پیغمبرم باشه بهت تیکه میندازه تو هیچی نبودی من ادمت کردم و هرکاری کرد نمیتونی ی کلمه اعتراض کنی اون زندگیه ب نظرت دل خوشه؟ ادم باید خودش موفق بشه و با هم سطح خودش عاشقانه ازدواج کنه

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

تو سالنا کار میکنی اولش من همکلسیام اکثرا میبینم تو ارایشگاها میرن یاد میگیرن بخدایکم تحقیق کننخن کا ...

یعنی باید تو یه لاین حرفه ای شد 

مثلاً رنگ مو یا ناخن 

من اصلا سردر نمیارم

ای وااای منم مجردم

من خیلی خیلللللی ببین ینی خیللللللی از دوستام  ب خاطر شرایط مالی ازدواج کردن  ولی همشون پشیمون برگشتن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

از لحاظ مالی منظورت بده؟

اره و اینکه زیر دستی 

من خیلی از امرو نهی بالادستی هام خسته شدم

همیشه مدعی هر چی کار کنی به چش نمیاد

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

یعنی باید تو یه لاین حرفه ای شد مثلاً رنگ مو یا ناخن من اصلا سردر نمیارم

همه ش م میشه ولی تک لاینی ام میتونی بری جلو ولی مثلا اگ ناخون بخوای باید بری پیش ناخن کار دیگ

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)