2777
2789

بچه ها من خیلی دختر مستقلیم از بچگی که بابام بزرگم میکرد بهم یاد داد مسئول آیندم باشم منو قوی بار آورد با خیلی مشکلا جنگیدم همیشه بهم جسارت برابری با جنس مخالف داد هرگز نگفت تو دختری اینکارو نکن همیشه خدا پشتم بود و فقط راهنماییم میکرد اجبار هرگز هیچوقت حسرت بیرون رفتن تا ۱ شب احساس نکردم هیچوقت دوست جنس مخالف برام ایراد نداشت 

حالا که نگاه میکنم همه اینا اینکه وقتی با نامزدم بیرون میرفتم دنگی حساب میکردم اینکه حس میکردم منم همونقدر وظیفه پول در بیارم و زندگی بسازم اینکه درسم همیشه در الویت بود باعث می‌شد طرفم پرو بشه !عین یه مرد باهام برخورد بشه اگه نکنم کاری طلبکار بشه اون بشه پرنسس و منم که...

کاش بابام بهم یاد میداد من تنها حالم بهتره ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه کردیخرج نداشته باشی ارزشی نداریمردا دوس دارن خرج کنن احساس پشتوانه بودن داشته باشن.وگرنه فک م ...

اره خب میگم اشتباه کردم🙂ولی نمیتونم اونجوری باشم مدلم اینجوریه 

اره خب میگم اشتباه کردم🙂ولی نمیتونم اونجوری باشم مدلم اینجوریه

تغییر کن

با هر کس اشنا شدی بش یاد بده ک خرج داری

حتی در امد هم داشته باشی،باز وظیفه اونه بت پول بده

تغییر کنبا هر کس اشنا شدی بش یاد بده ک خرج داریحتی در امد هم داشته باشی،باز وظیفه اونه بت پول بده

😅باور میکنی نمیتونم تو عمرم جز خانوادم از کسی پول نگرفتم 😬اصلااا نمیتونم حتی شوهرم باشه 

وای منم نمیزارم دوز پسرم چیزی بخره برام واقعا حتی چیزی بخره هم نمی‌خورم😑😑 همش میگه این اخلاقت رو ع ...

نه من اینطوری نیستم ولی حتما تلافی میکنم یعنی یه بار کسی گرفت باید دفعه بعد من بگیرم