2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همچنان مجردم ولی میدونم مشکل ماورایی دارم وگرنه هیچ قسمت و این چرت و پرتا وجود نداره

اره منم چرا دارم فک میکنم قسمت و شانس الکیه اجیم صدتا خاستگار داشت هیجکدوم جور نشد هیچکدوم مگه میشه

اره منم چرا دارم فک میکنم قسمت و شانس الکیه اجیم صدتا خاستگار داشت هیجکدوم جور نشد هیچکدوم مگه میشه

یه موقع هایی هم قسمت امیدش به ماست که خودمون یه کاری بکنیم 

منم ۳ ساله هیچ کدوم خواستگارام جور نشده 

قسمت برا یکی دوتا خواستگار 

ن ۳ سال همشون 

خب وقتی میان خواهرتون رو همشون میپسندیدن؟

شما ازشون به چه دلیلی خوشتون نمیومد و ردشون میکردین؟

خب وقتی میان خواهرتون رو همشون میپسندیدن؟شما ازشون به چه دلیلی خوشتون نمیومد و ردشون میکردین؟

عزیزم ما رد نمیکنیم ۵۰ درصد خواهرم رد میکرد بقیشونم میومدن و دیگه خبری نمیگرفتن باورت نیشه خیلیاشون اینقدر خوششون میومد روز اول قراره بعدی رو سریع میزاشتن ولی بعدش زنگ نمیزدن