2777
2789

من چند سال پیش دچار زگیل تناسلی شدم ولی چون اطلاع آنچنانی نداشتم پی درمان نرفتم و با سرکه سیب از بین رفتن . 

دو بار پاپ اسمیر عادی دادم ک نرمال بود فقط التهاب شدید داشتم . چندوقته خیلی نگران این موضوع بودم ک پی درمان نرفتم هی میترسیدم و عقب مینداختم  . دیروز رفتم متخصص زنان گفت لازم به پاپسمیرhpvنداری  یهو کولپوسکوپی میکنم. من حتی نمیدم چ تیپ hpvدارم...دیگه دکتر  کولپوسکوپی و بیوپسی دو تا نمونه برداشت  گفت حتما جواب نمونه رو برام بیار منم گفتم خانم دکتر چطور بود چیزی دیدن گفت ظاهرا خوبی ولی حتما جواب نمونه برداری رو  برام بیار  . یه حس بهم میگه یچیزی هست دکتر ایجور گفت ک دلم خالی نشه توروخدا شما بگید بوده کسی ک پی درمان نرفته باشه و الان سالم باشه ؟ ۳۱ سالمه  خیلی دلهره دارم معده درد شدید گرفتم شبا ده باز خواب میپرم  😔

امیدوارم که خوب بشی زودی عزیزم میشه بگی با سرکه سیب چطور درمان کردی؟

ممنون خیلی دلهره دارم . هی چندبار سرکه سیب طبیعی با پنبه میزدم دو ساعت بیشتر روش  میموند یکی دوبارم با سیر . دیگه رفتن . الان ۴ ساله زگیل نزده دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سری از مدلاش بعد یه سال میره اگه اوضاعت خوب نبود علایم داشتی

ن علائم خاصی نداشتم اصلا فقط ترشحاتم زرد رنگ بودن  داروم مصرف میکردم خوب میشدم بعد یه مدت دوباره شروع میشد . 

خیلی از انواع های ریسک hpv تو مدت دو سال دفع میشه توسط سیستم ایمنی. و اینکه شما زائده‌ی پوستی داشتید ...

اره شنیدم اینو ولی باز ممکنه چند تیپ hpvرو باهم بگیریم این خیلی نگرانم کرده  

اره شنیدم اینو ولی باز ممکنه چند تیپ hpvرو باهم بگیریم این خیلی نگرانم کرده

این هم ممکنه. ولی کلا hpv چند سال طول میکشه تا بخواد دور از جون سرطانی بشه. اون هم درصد پایین اتفاق میفته. نهایت دارو برای سیستم ایمنی میدن