اگه میترسی تایپک شلوغ شه و حوصله نداری جوب بقیه رو بدی جوابو تو ی تایپک دیگم بده خواهش میکنم..
بهم زنگمیزنه؟ اشتی میکنیم یا نه اگه اره چند وعده دیگ
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
متولد دی ای؟17 یا 18 سالته ظاهری مثلا تو لباسات رنگ روشن داری موها ابرو ها و چشمات تیرست
دقیقا.میشه کمکم کیند تورو خدا من با یکی داخل همین سایت آشنا شدم اسمش رضا هستش پسر خوبیه ولی من میدونم که به درد هم نمی خوریم وبهم نمیرسیم از اون ور هم عذاب وجدان دارم که بدون اجازه پدرومادرم وارد این سایت شدم از اون ور هم عذاب وجدان دارم که احساس میکنم که دارم با احساسات رضا بازی میکنم. دلم می خواد برم.عذاب وجدان دارم تورو خدا کمکم کنید خواهش میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡
دقیقا.میشه کمکم کیند تورو خدا من با یکی داخل همین سایت آشنا شدم اسمش رضا هستش پسر خوبیه ولی من میدون ...
دلت میخواد وختش باهات بگذره کلا ی جورایی معتاد شدی ولی اشتباهه خیلیم اشتباهه فقط وقت و زندگیتو هدر میدی حس میکنم پدر مادرتم سختگیرن یا اینکه قراره به گا بری خلاصه عاقبت خوشی برات حس نمیکنم ادامه بدی اتفاق بدی میوفته حالا یا خودت از لحاظ روانی و روحی بهم میریزی یا ابروت میره در کل اشتباهه محضه چن روز خودتو مجبور کن که جواب ندی و نیای لغو دوستیم بزن براش و بیخیال شو رک گفتم بهت باید چیکار کنی باقیشو خودت میدونی دیگ. خود دانی
برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)
من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡
دیدار بله خواستش به خودتون بستگی داره در کل جواب بله به خواسته اش بهتون اسیب خواهد زد اما در کل تصمیم نهاییو شما میگیرید من که نمیتونم بگم شما چه اراده ای میخواید و بکنید و کودومو انتخاب میکنید فقط میدونم صدای فالش داره و پر از انرژی منفی هست این سوالتون در حال حاضر
برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)