2777
2789
عنوان

فیلم همه چیز در معرض فروش رو دیدم lgbt🏳️‍🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 109 پست
بنظرم تو این دنیا از هیچ چیز نمیشه مطمئن حرف زدنه میشه گفت ۱۰۰ درصد بیماریه نه ۱۰۰ درصد نرماله خدا ک ...

من تا وقتی راجب چیزی مطمئن نظر نمیدم که خدا هم نظر نداده باشه

دیگه وقتی واضحا و اشکارا گفته قوم لوط بخاطر همجنسگرایی عذاب شدن دیگه راه پس و پسش نداره که

قطعی اعلام کرده خوبه یا بد!

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ترن س بودن با فاحشه و هرزنما بودن بخدا فرق داره     اونایی که مثلا پسرن با خصوصیات زنانه میان ارایشای عجیب لباس های واقعا جلف حرکات خیلی وحشتناک از خودشون تو جامعه نشون میدن یعنی چی؟ اینا دچار فخشا هستن دنبال مشترین ترن س واقعی نیستن همجنسگرا هستن اگر کسی ترن س باشه باطد از خودش دلقک بسازه؟ نه باید مشکل رو ریشه ای و اصولی حل کنه  یا با خودش کنار بیاد  مگه دختر پسرای معمولی اینطوری رفتار میکنن ؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه الان میبینمش کجا باید ببینمش؟

الان سرچ کردم دیدم توی سایت دوستیها.com هستش

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
حالا یه سری روشنفکر نیان میگن دوست دارن میل خودشونه

برا من هیچجوره باور پذیر نیست  حتما انحرافه حتما یه ریشه هایی داره  تو وجودشون که اگه به عمقش پرداخته شه معلوم میشه ....میگن  ذاتیه طبیعیه مث غیرهمجنس گراها اونام دست خودشون نیست ...درواقع  اونا دارن  خلاف جریان اب شنا میکنن خلاف خلقت و ساختار بدن.....دوتا نمگنس از لحاظ خلقت کامل کننده هم نیستن بلحاظ ساختار بدنی خیلی عذر میخام  واژن واسه دخول به کس دیگه طراحی نشده و مقعدم  کارش دفعه ضایعات هست  ....دیگه یسری دوست دارن  به اسم علم ماله بکشن جالبه میگن همجنس گرا و همجنس بازی فرق داره  دومی ادم دست خودشه .....کلش انحرافه  تماما

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من تا وقتی راجب چیزی مطمئن نظر نمیدم که خدا هم نظر نداده باشهدیگه وقتی واضحا و اشکارا گفته قوم لوط ب ...

حاضرم قسم بخورم همین شما با ی همجنسگرا در ارتباط نبودی

اره خب مشکل اینجاست کسی نمیاد صحبت کنه همه گمراه شدن یکی بیاد منطقی صحبت کنه نه بر اثاث قرآن

قرآن بهترین راهنما برای ما .

الان خارجیان بعد از کلی تحقیق میرسن به حرف قرآن .

اونوقت همین ایرانیا افت میدونن

من تا وقتی راجب چیزی مطمئن نظر نمیدم که خدا هم نظر نداده باشهدیگه وقتی واضحا و اشکارا گفته قوم لوط ب ...

اون باز خودش یه داستان جدا داره که از اونم نمیشه مطمئن بود 

قوم لوط رو گفتن همجنساز هستن ... خودشون خانواده و زن داشتن و صرفا برای شهوت رو آوردن به این قضیه و گرایشی نبوده بیشتر انحراف و تعرض بوده 

ولی بازم نمیشه از این مطمئن بود 

منظور من اینه هزاران داستان و دیدگاه در مورد همه چیز وجود داره که هرکدوم به نوعی با عقل جور در میاد برای همین من خودم هیچوقت مطمئن در مورد این چیزا حرف نمیزنم 

نه منضور من مشکلایی که براشون پیش میاد اذیت های مردم خیلی زیاده

حکمشونم اعدام بچه های مردمو به فساد میکشن جامعه رو گند میزنن ساختار خانواده رو نابود میکنن  ......

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

حاضرم قسم بخورم همین شما با ی همجنسگرا در ارتباط نبودی

قسمتون دروغ از اب دراومد چون من 6 سال نزدیکترین دوستام همشون یا ترن.س بودن یا همجنسگرا

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

خدا برای ت.رنس بودن راهو باز گذاشته ک شرعی حلاله بره تطبیق جنسبت بدهولی همجنسگرایی یه بیماری روانیه ...

الان میریزن سرت که نه اون هم یه گرایش طبیعی وخدادادیه البته اکثرا ۱۳تا۲۰سالشونه چون تو این سن انگار ادم ماهیتشو از دست میده ومتاسفانه تو جامعه ای که هرکی یه منطق ویه نظر داره ومعمولا رسم شده فحشا وبی بندوباری نشونه روشنفکری شده ممکنه به بی راهه هایی مثل همنجنس گرایی کشیده بشن 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖