2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم کتکم زد شما باشید ادامه میدید با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 139 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه درمورد سلامت روانش شک داری برو یکم با خانوادش حرف بزن بگو مثلا از بچگی هاش بگن یا اگه میدونه در ...

از بچگی هم اینطوری زود جوش میاورده

چون پدرشوهرمم اینطوری بوده جلو بچه ها به مادرشوهرم پرخاش میکرده و مادرشوهرمو میزده

استارتر شوهرت آدم بدی نیست که طلاق بگیریبیماری روحی داره باید مداوا بشه

چیکارش کنم که مداوا شه؟

چون تو شرایط بدی بزرگ شده..پدرش هم جلو بچه ها مادرشوهرم میزده و بهش پرخاش میکرده

حق زدن نداره!

ولی حرفشو بد برداشت کردیااا! اصلا منظورش چیزی که شما میگی نبود و نیست. یعنی خرج چرت و پرت میکنم، پول هدر میدم، بی فکری میکنم...

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بعدم عزیزم از منه چهل ساله یه نصیحت بشنو اینجا از این مدل مشکلات نگو ، یه تعداد از کاربرد خیلی بچه ه ...

اوهوم درسته راست میگی

حرفلت کاملا حقه

باشه..ممنون از راهنماییت عزیزم🤍

چیکارش کنم که مداوا شه؟چون تو شرایط بدی بزرگ شده..پدرش هم جلو بچه ها مادرشوهرم میزده و بهش پرخاش میک ...

باید تحت نظر باشه 

قانعش کن برید پیش مشاور 

باید حرف بزنه و خشمش رو درمان کنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شوهر خسیسدست بزن داردل سیاههیچ وقت خوب نمیشن حتی ببری تو چشمه کوثر بشوریشونبچه دار نشو‌ اصلا وگرنه ی ...

چرا الکی جو میدی شوهرش آدم خوبیه ،آدم بد ندیدی که اینجوری میگی.

سعی کنید بیشتر مواقع آب روی آتیش باشید .خیلیا هستن که آرزوی داشتن همچین شوهری رو دارن واقعا هم کم نیستن.

ببین وضع شوهرا چقد خرابه که میگن همینکه خیانت نمیکنه کتکت نمیزنه خداتو شکر کن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌