2777
2789
از اون آبه هرروز باید بخوریم؟ بعد ی بار اون ذکر هارو بگیم کافیه یا هر بار ک آب میخوایم بخوریم باید ب ...

من محض مطمن بودن خودم هربار میخونم ولی شما میتونی کنار بزاری کم کم تو چایی یا هرچیز دیگه ای استفاده کنی من خودم اب زو تنها میخورم هربار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم یه وقت این دعا رو بخونیم یه وقت زشت نشیم؟این دعا مطمئنی؟

ن بابا

چون جزئیاتشو بررسی کنی همه معتبر و شناخته شده هستن

اون صلواتا و ذکر و...

جدید و عجیب غریب نیستن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من محض مطمن بودن خودم هربار میخونم ولی شما میتونی کنار بزاری کم کم تو چایی یا هرچیز دیگه ای استفاده ...

اها عزیزم

شما هر بار جدا استفاده میکنی

من گفتم برا راحتی رو ی حجم زیادی از آب خونده بشه ک دیگ نخوام هر بار موقع آب خوردن بخونم... مثلا روی ی بطری آب بخونم..مشکلی نیس؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ن باباچون جزئیاتشو بررسی کنی همه معتبر و شناخته شده هستناون صلواتا و ذکر و...جدید و عجیب غریب نیستن

اره ولی صلوات ابراهمیمی یکم واسم عیجبه میگم این صلوات ابراهمیمی چکارمیکنه؟ 

اها عزیزمشما هر بار جدا استفاده میکنیمن گفتم برا راحتی رو ی حجم زیادی از آب خونده بشه ک دیگ نخوام هر ...

نه خواهرم باید حتما به اب برخورد داشته باشه تا تاثیر کنه اب وجودش اگاهی پذیره و شکل میگیره و واکنش نشون میده به چیزای خوب و بد

اره ولی صلوات ابراهمیمی یکم واسم عیجبه میگم این صلوات ابراهمیمی چکارمیکنه؟

شما تحقیق کنید تو نت میبینید ذکر سنگینی نیست خدایا درود فرست بر حضرت محمد و خاندانش چنانکه به جضرت ابراهیم درود فرستادی البته که ستوده و بزرگوار هستی و همینجور برکت بفرست به حضرت محمد و...

نه خواهرم باید حتما به اب برخورد داشته باشه تا تاثیر کنه اب وجودش اگاهی پذیره و شکل میگیره و واکنش ن ...

خوب میشه بیشتر توصیح بدی گلم اخه گیج شدم😥

باید روی اب خونده بشه بعدخورده بشه؟ 

خوب میشه بیشتر توصیح بدی گلم اخه گیج شدم😥باید روی اب خونده بشه بعدخورده بشه؟

بله ببخشید منظورم از اب معدنی یعنی من درشو واز میکنم روی اب دعازگرو فوت میکنم مثلا نوزده تا صلوات رو که خوندم بعدش فوت میکنم روی اب بعدش شروع به بسم الله الی اخر

بعددیگ لازم نیس دوباره بگیم؟

من اون بطری زو استفاده کردم دوباره برای بطری بعد میخونم چون میخوام نهایت استفاده رو ببرم و اب هم توی اولین لحظه تقدسش و تاثیر گزاریش بیشتره تا بمونه مثلا پنج روز بعد از دعا البته اینو تجربه نکردم ولی محض اطمینان اب بطری تموم شد دوباره میخونم میتونید از منبع بزرگتر استفاده کنید

نه خواهرم باید حتما به اب برخورد داشته باشه تا تاثیر کنه اب وجودش اگاهی پذیره و شکل میگیره و واکنش ن ...

خب من چجور بخونمش پس؟

بریزمش تو کاسه بخونم روش بعد بریزم تو بطری آب؟

بله ببخشید منظورم از اب معدنی یعنی من درشو واز میکنم روی اب دعازگرو فوت میکنم مثلا نوزده تا صلوات رو ...

اره منم منظورم همینههه