2777
2789

تربیت بچه وظیفه خیلی سنگینه و با تولد بچه ها تا چندین سال اول باید تمام اولویت ها فرد و خانواده براساس بچه تنظیم شه و هم از نظر مالی و روحی بیشترین انرژی صرف بچه شه...خودخواه تر از اینم که تا سال ها یک نفر دیگه الویتم باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بچه ها بدم میاد 

حوصله ی مسئولیت دائمی و حضور نفر سوم تو زندگیمون تا آخر عمر رو هم ندارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تربیت بچه وظیفه خیلی سنگینه و با تولد بچه ها تا چندین سال اول باید تمام اولویت ها فرد و خانواده براس ...

آره واقعا خیلی سخته، جداازاینا مسائل مالیشم هست حالا بااین وضعیت که شاغل هم باشیم دیگه سختتر

همسرتونم موافقن؟

خودش هم بچه دوست نیست ولی موافقت و مخالفتی نداره . اختیار موضوع کامل دست خودمه و هر تصمیمی بگیرم همراهمه 

قبل ازدواج در مورد این مسائل حرف زده بودیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خودش هم بچه دوست نیست ولی موافقت و مخالفتی نداره . اختیار موضوع کامل دست خودمه و هر تصمیمی بگیرم همر ...

چقدرعالی...

من میترسم بعد چندسال پشیمون بشم ک چرا بچه نیاوردم.

میتونم بپرسم چند ساله ازدواج کردین؟

چقدرعالی...من میترسم بعد چندسال پشیمون بشم ک چرا بچه نیاوردم.میتونم بپرسم چند ساله ازدواج کردین؟

پشیمونی جزو و جزئی از زندگی آدماس

هر تصمیمی بگیری تو هر برهه ای ممکنه پشیمونی باشه 

ما ۱۷ ساله باهمیم