arabanoo مدیر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 14427 عنوان من بدون قهوه نمیتونم سرپا بمونم الان باردارم | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 18 پست میدونم کافئین ضرر دارههیج مقداریشو نمیتونم مصرف کنم؟اخه به زور سرپامباید بتونم کارامو انجام بدمفقط خودمم کسی نیست کمکمدر حد ماهی مثلا ی فنجون اسپرسو هم نمیتونم؟ 1403/10/16 | 11:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrrrrrbanoo عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2396 اره ۳ ماهفردا نوبت دکتر دارمیک ماه و ۱۷ روزه الهی چه زود رفتی تو اقدام🥹🥰مبارکهمنم دقیقا انداره ی توهفته ی هفتممن بعد از ۴ سال به سختی تصمیم گرفتم برای بارداری ولی خدا انقدر منو میشناسه که زود نظرم عوض میشه سریع تو اولین اقدام باردار شدم😂
mehrrrrrbanoo عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2396 راستش دی کف گرفتم اما طعمشو دوست نداشتمدیگه چون پول داده بودم خوردم🤪طعمش طعم قهوه خوب نیست با اینکه ... 😂😂😂♥️آره ما خانما دلمون برا پولمون میسوزه مردا باشن سریع میندازن بره
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 14427 الهی چه زود رفتی تو اقدام🥹🥰مبارکهمنم دقیقا انداره ی توهفته ی هفتممن بعد از ۴ سال به سختی تصمیم گرف ... ایشالله به سلامتی دنیا بیاداز مادر شدن بدم نمیومد ولی بدون برنامه بود و تقصیر خودمونالانم ک شده باید مراقبش باشم
mehrrrrrbanoo عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2396 ایشالله به سلامتی دنیا بیاداز مادر شدن بدم نمیومد ولی بدون برنامه بود و تقصیر خودمونالانم ک شده باید ... آره خوبیش اینه جوون تر مامان میشی ایشالا بعدنا بتونی هر از گاهی بچه تو پیش کسی بذاری که دوتایی با شوهرت بتونین خوش بگذرونین