2777
2789
عنوان

چقد افغانی زیاد شده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 79 پست
ولی من خیلیییی کمتر میبینم قبلا خیلی بیشتر بودن به نظرم کمتر شدن الحمدالله

ن بابا کجا کمتر شدن ببین من بارها دیدم کافیه عید فطر یا قربان بشه از در دیوار عین مور و ملخ افغانی می ریزه بیرون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این خیلی فاجعه هس ، نمی‌دونم چرا هیچ فکری براشون نمیکنن ، ینی میبینمشون حالم بهم میخوره

می‌دونی هرچیزی یه حدی داره،حالا ی زمانی اومدن ب خاطر ی دلیل مسخره ولی دیگه باید برگردن کشورشون،انقداینجاموندن ک دیگه مردم داره حالشون ازشون بهم میخوره

دقیقاادم تو کشور خودش بین این همه افغانی احساس غربت میکنهدوسال دیگه تعداد افغانیا تو ایران از خوووود ...

نمیدونم چرا اینارو بیرون نمی کنن ، ولی باید حداقل خودمون هوای همدیگه داشته باشیم وقتی جایی میرید خرید می بینید فروشنده افغانی هس خرید نکنید ، خونه بهشون ندید 

ن بابا کجا کمتر شدن ببین من بارها دیدم کافیه عید فطر یا قربان بشه از در دیوار عین مور و ملخ افغانی م ...

نمیدونم شما کجا ساکن هستین 

اما کرج خیلی کم شده حتی تهرانم که میرم میبینم اونجام مثل قبل زیاد افغانی نیست

حتی یه افغانی دیدم که پلیس جلوش گرفت 

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

وای چیکار کنیم

وقتی میرید مغازه اگه فروشنده افغانی داشت خرید نکنید ازش اگه صاحب مغازه هم بود دلیلش بگید بهش ، خونه اجاره ندید به اینا ،اگه کاسب هستید جنس نفروشید دیگه همینا به ذهنم رسیده 

به بچه هاتون بگید با افغانی تو مدرسه دوست نشن

چه حرفیه میزنی مگه تو کشور ما جنگ نبود مردم ما فرار کردن ؟ ایرانی وقتی می‌ره جایی با عزت نیره یا اگر ...

چی بگم والا ما سنندج زندگی میکنیم ندیدمشون از نزدیک

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

چندماه پیش رفته بودیم قشم،یه دونه افغانی اونجانبود یعنی کلا بیرونشون کرده بودن خود شهرقشم،انقدخوووب بود ک نگو،قبلش کلی مغازه ها مال افغانیا بود ولی الان اکثرمغازه ها پلمپ بود یا بسته بود بعداً متوجه شدیم به خاطر افغانی بودن،یعنی شماحساب کن ستاره قشم که چقدر شلوغ بود ولی حالا جمعا ده تا مغازش باز نبود یاحتی پاساژهای دیگه،خداکنه همه شهر ها اینا رو بندازن بیرون،مغازه ای که حق خود ساکن اون شهرهس یا کاری ک حق اون شهره اینااومدن همه چیمونو ازمون گرفتن طلبکارم هستن

برابر آمار رسمی اعلامی توسط بعضی از مسئولین تعداد ۴۰ هزار افغان آموزش دیده یعنی مجاهد در ایران وجود دارد این تعداد به استعداد آمار نیروی زمینی یا نیروی هوایی ایران است.

سیستم در موقعیت‌های مختلف و فراخور اوضاع اجتماعی از افغان‌های مهاجر در مقابل شهروندان ایرانی برای اعمال سیاست‌های محدود کننده استفاده میکند. همانطور که در قانون جدید حجاب و عفاف به این  اتباع اجازه استفاده به عنوان ضابط امر به معروف و نهی منکر داده شده است اما متاسفانه سیستم از یک موضوع غافل است آن اینکه هیئت حاکمه افغانستان یعنی امارت اسلامی افغانستان (طالبان) به راحتی قادر به تحریک این مجاهدین یا مهاجرین جهت تسلط بر شهرهای ایران می‌باشد.

اطلاعات موثق در دست می‌باشد که این مهاجرین دارای کامیونیتی‌ها، ثمن‌ها و اجتماعات سازمان یافته می‌باشند به عنوان و اگر زمانی این اجتماعات مخفی به صورت کاملاً چراغ خاموش در سطح ایران از طریق شبکه‌های مجازی فراخوان اعلام نموده که مثلاً در یکی از شهرهای ایران مثلاً یزد تجمع نمایند به راحتی می‌توانند شهر یزد و به تبع آن استان یزد را تسخیر نمایند.

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
شخصیت و تربیت داشته باش یه کم بد نیست احتمالا بهت یاد ندادن.

ن ندادن همون‌طور که بتو یاد دادن کیسه کش افغانی ها باشی ، خط آخر تاپیک نوشتم اگه افغانی هستی نیا تو تاپیک بیخود اومدی

واقعا اینا باعث هزینه اضافه تو کشور میشنکاش بفهمن منابع ایران مال مردم خودشه نه مردم کشور غریبه کاش ...

اینا وقیح تر از این حرفان ، تو پست های قبل گفتن نه بهشون جنس بخرید نه اگه فروشنده هستن جنس بخرید ازشون سخت بگیرید به اینا خونه اجاره ندید بهشون

تو اینستا دیدم یه دختر افغانی میگفت افغانستان خیلی هم کشور قشنگیه مردمانش خوبن کلی تعریف کرد از کشور ...

خیلی وقیحن خیلی ، ماهم چهار پنج تا کارگر افغانی داشتیم میگفتن ایرانی بی ذاته و ایران به درد نمیخوره گفتم خب برو کشور خودت اینجا برای شما فرش قرمز پهن نکردن

آبجی جان استارتر لطفا تاپیکو قفل کنید تا تعلیقمون نکردن.

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون