2777
2789
عنوان

دشمن ویروس جدید بخور پنیرک و گل ختمی

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست
نه بابا چیزی نمیشه که دخترمن۱۴ماهشه ریش عفونت کرددکترم نبردمآموکسی سیلین دادم با دستگاه بخورو مایعات ...

خدارو شکر خداروشکر اشکم دراومد خداخودش حفظش کنه برات ...امروز برم هویج بگیرم وبه زور بدم بخورن...همسرمم ترسیده اهل دکتر نیست گفت ظهر میبرم ریه هاشونا چک کنه دکتر... خدا خیرت بده وقت گذاشتی برام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدارو شکر خداروشکر اشکم دراومد خداخودش حفظش کنه برات ...امروز برم هویج بگیرم وبه زور بدم بخورن...همس ...

ببین اگه موقع نفس کشیدن خس خس میکنن ریشون درگیر شده

من دخترم نفس میکشید خرخر میکرد دیگه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خدارو شکر خداروشکر اشکم دراومد خداخودش حفظش کنه برات ...امروز برم هویج بگیرم وبه زور بدم بخورن...همس ...

وای ببخشید نمیدونستم میترسی

فقط خواستم راهنمایی کنم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
نه بابا ممنونم ازت ...انشااله همشون خوب بشن

انشاالله

مایعات بده 

همین جوشوونده پونه رو بریز رو عسل و آبلیمو 

دیگه دکترم نمیخاد ببری

امروز اینا که گفتمو رعایت کنو بده

فردا اگه خوب نشدن ببر دکتر

چون بچه های منم با همینا یه روزه بهتر شدن

سردوروزم کلا خوب شدن

انشااللهمایعات بده همین جوشوونده پونه رو بریز رو عسل و آبلیمو دیگه دکترم نمیخاد ببریامروز اینا که گف ...

چشم حتما دم میکنم...به کوچیکمم میشه پونه بدم روزی چند بار چون میگن زیادیش خوب نیست..

چشم حتما دم میکنم...به کوچیکمم میشه پونه بدم روزی چند بار چون میگن زیادیش خوب نیست..

اره میشه روزی دو سه بار

زیادش بده تو فقط دوروز میخای بدی