2777
2789
عنوان

شمام مثل من خجالت میکشین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر سه بار برات خواستگار اومده این نخواستنه؟😅خانوادتم اینطوری فک کنن مگه تا با حرف اونا زندگی میکن ...

میدونم با حرف کسی زندگی نمیکنم ولی چند وقتیه حس خجالت میگیرم با اینکه خیلی خوبن

چی بگم شاید باید اینجوری خودمو اردم کنم🥲😂

بنظرم نباید نااروم باشی بابتش. بلاخره همه آدما تو زندگیشون این حس بهشون دست داده که تنهان مجرد موندن یا خواستگار ندارن لااقل دلشون خوش بشه. ولی هرکسی تقدیر خودشو داره شایدم تقدیر ما تنهاییه و ازدواج شاید به صلاح نباشه

یکی سر پا موند و رسید:)

بنظرم نباید نااروم باشی بابتش. بلاخره همه آدما تو زندگیشون این حس بهشون دست داده که تنهان مجرد موندن ...

دقیقا همینه که میگی یه حسی همیشه بهم میگه تقدیرم تنهاییه البته انتخابمم همینه نه نااروم نیستم فقط یکم افسردم 

اسی جان از خانواده نزدیک تر کی هست دیگه اخه!؟ بعد جلوی اونا حس ضایع شدن داری!!!!!

غیرمنطقی حست

اونایی که سنتی میرن خواستگاری چندتا معیاردارن

یا چهره دختر یا وضعیت اجتماعی و مالی خانواده دختر و یا جایگاه اجتماعی دختر

شما منطقی نگاه کنی میبینی دوتا ویژگی اول به صورت مستقیم به خود خانواده ت ربط داره پس اگه حس ضایع شدنی هم باشه (که نیست) متوجه اوناست.

درباره جایگاه اجتماعی دختر هم شما هنوز سنی نداری اصلا. طبیعیه تو این سن ادم صرفا دانشجو کارشناسی باشه

دقیقا همینه که میگی یه حسی همیشه بهم میگه تقدیرم تنهاییه البته انتخابمم همینه نه نااروم نیستم فقط یک ...

چیزای خوب از کائنات بخواه خدا برای بندش بد نمیخواد هروقت یه اتفاقی اصرار داری بیوفتی و نمی افته بدون کائنات داره ازت مراقبت میکنه

یکی سر پا موند و رسید:)

اسی جان از خانواده نزدیک تر کی هست دیگه اخه!؟ بعد جلوی اونا حس ضایع شدن داری!!!!!غیرمنطقی حستاونایی ...

نمیدونم یه حس بدیه  یه حس خجالت درحالی که اونا خیلی خوبن اصلا اینطوری نیستن ولی گاهی میگم شاید ته دلشون اینطوری بگن

نمیدونم ولی دقیقا حس میکنم شاید بخاطر چهره امه چون اونا از لحاظ جایگاه اجتماعی و مالی خوبن بد نیستن در کل خس میکنم انگار من مشکل دارم 

من برای ازدواج نمیگم کلا نمیخوام هیج وقت ازدواج کنم ولی قبول کنین یه حس ضایگی داره پیش خانواده

ازدواجو ک میکنی ولی این فکرا یجور نشخوار فکری محسوب میشه... تمام زندگیتو دربرمیگیره و عملکردت تو زندگی رو مختل میکنه به فکرش باش ک حذفش‌کنی این افکارو