2777
2789
عنوان

شمام مثل من خجالت میکشین

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 65 پست
من اصلا منظورم ازدواج تیس هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم حرفم خواسته نشدنه اونم پیش خانوادم

دیگه خیلییی کم سنتی ازدواج میکنن معلومه چندوقت دوست میمونن بعد میرن خواستگاری

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا منظورم ازدواج تیس هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم حرفم خواسته نشدنه اونم پیش خانوادم

حس میکنم کمالگرایی 

حتما دنبالش رو بگیر وگرنه بعد ها تو زندگی این موضوع اذیتت می کنه عزیزم

نه چون خجالت کشیدن نداره آدم یه دونه خواستگار داشته باشه ولی همونی باشه که میخواد

خیلی حس بدی داره من خانوادم خیلی خوبن اونطور نیستن دخترو بخوان شوهر بدن ولی حس میکنم غرورم پیش خانوادم داره شکسته میشه

واقعا چرا

نمد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خیلی دلم میخواد برم نهاد رهبری دانشگاهمون ولیروم نمیشهههه

نظرتون درباره ی دخترایی که اینجوری ازدواج میکنن جیه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خیلی حس بدی داره من خانوادم خیلی خوبن اونطور نیستن دخترو بخوان شوهر بدن ولی حس میکنم غرورم پیش خانوا ...

عزیز دلم ازدواج واقعا چیزی نیست که بخوای حسرتش رو بخوری

به نظرم برو دنبال هدفات، درست ، کارت، پسر خوب هم پیدا میشه خودش

چه خجالتی مثلا این چه طرز فکریه

دختر ۲۱ ساله فکرش باید پی درسو شغل ایندشش باشه

حالا تو نگرانی چرا خواستگار کم میاد بابا دسخوش

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بچهههههه ای هنوززز چقد زودد به فکر ایناییی ولشون کن لیاقتتو ندارن😂🥲ولی بدون شوخی زوده ولشون کن از ...

بابا من کلا هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم منظورمو بد گفتم انگار ...من فقط میگم حس بدیه که خانوادمم میدونن کسی منو نمیخواد

گرونیه شرایط ازدواج نیس بنظرم نرماله جدیدا هرکسی میگه بیشتر از ۵ تا خاستگار داره تا سن ۲۰ سالگی دروغ ...

نمیدونم فکر نکنم ولی قبول جلو خانواده یه حس بدی داره؟

من خانوادم خیلی خوبنا ولی گاهی میگم مامانم با خودش نمیگه چرا کسی نمیاد

بابا من کلا هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم منظورمو بد گفتم انگار ...من فقط میگم حس بدیه که خانوادمم میدو ...

وا نه عزیزم بهش فک نکن تو خودت خودتو دوست داشته باشی بقیه هم به همین چشم میبیننت 

شایدم بقیه با خودشون فک میکنن بچه ای برن قبول نمیکنی