2777
2789
عنوان

بابام مامانم رو بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 69 پست
بعضی خانما نمی دونم چرا بهشون میگی بالا چشمت ابروعه میخوان جد و اباد سوهرو بیارن جلو چشمشما مورد داش ...

اون اخرش خوب بود 😂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی خانما نمی دونم چرا بهشون میگی بالا چشمت ابروعه میخوان جد و اباد سوهرو بیارن جلو چشمشما مورد داش ...

این حرفا لاقل از یه خانم دیگه بعیده

مگه مردا عابر بانکن پول طرف تموم بشه برگرده

بعدم اگه مرد مرد باشه نمیذاره خانمش بخاطر پولش برگرده

بارونو دوس دارم🌱

از کسی دفاع نمیکنم ولی اینطور که شما تعریف کردی من حق رو به بابات میدم بعضی وقتا ادم از نیش و کنایه و حرف یکی دیگه کلافه میشه واقعا نمیشه چیزی نگفت

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

😐چه ربطی داره طرف میبینی میگی چه غذا شور شده شروع میکنه فحش خواهرمادر 😑 این جور ادما بیمارن

این حالا ایراد و انتقاده عیبی نداره

ولی اینکه کوچکترین بی احترامی بخوان بکنن نه.حقی ندارن

تورو سننه؟

این حرفا لاقل از یه خانم دیگه بعیدهمگه مردا عابر بانکن پول طرف تموم بشه برگردهبعدم اگه مرد مرد باشه ...

دوست عزیز من چون خانوم هستم نمیشه هر رفتاری از هم جنس دیدم بگم حق با اون هست

چیزی که من تو مادرای نوجوونا دیدم تعدادشونم زیاد هست اینه که تا یه مسئله کوچیک پیش میاد بدترین فحش های ناموسی رو نثار بقیه میکنن حالا طرف یا شوهرشه یا بچه هاش

اینجور ادما حقشونه تنها بمونن بفهمن بقیه نوکرشون نیستن

این حالا ایراد و انتقاده عیبی ندارهولی اینکه کوچکترین بی احترامی بخوان بکنن نه.حقی ندارن

دعوای عادی فرق داره تا این که طرف مثل گرگ قلاده پاره کنه تو اقایون هم هست مثال همین تایپیک تخم مرغ

خب پس تو مامانی هستی 😐دوتاشون عزیزن هم مادر و هم پدر یه بحثه بچه ها نباید دخالت کنن اونا اشتی میکن ...

اره دقیقا دخترخالم عقد کرد طلاق گرفت مامانش پشتش نبود ولی باباش اونقد هواشو داره واسش ماشین گرفت داره خرج دخترش ومیده واسش خونه جدا گرفت ولی موقه ای که مادروپدرش دعوا میکنن اون حتی روپدرش دست بلند میکنه البته ناگفته نمونه خالم ودختراش خیلی سلیطه هستن خالم جلو بقیه شوهرش کوچیک میکنه وکلی حرف بارش میکنه 

ببین کار عالی حردی هیچ کاری نکردی پدر و مادر منم مثل مال تو بودن من دوتا بچه داشتم مامانم قهر کرد رفت خونه مادر بزرگم هر دو طرف مثل دوتا آدم غریبه بهم فحش میدادن مادرم میگفت پدرت مرد نیست مردونگی نداره پدرم میگفت مادرت زن نیست محبت نمیکنه ...آبروی همو در سطح بین الملل بردن من یکم طرف این بودم یکم با اون یکی حرف میزدم خلاصه دوماهی زندگیم جهنم بود تا آشتیشون بدم فرستادم مشاوره و...بعد که آشتی کردن هردوشون با من قهر کردن  مثل خر پشیمونم ...

هیچ کاری نکن بشین تخمه بخور خودشون آشتی میکنن داداش من تو دعواهای پدر و مادرم فقط تخمه میخورد ..میگفت تهش طلاق میگیرن دیگه به جهنم ...بعد اینکه آشتی کردن چون داداشم پسر بی طرف و خوبی بوده بابام براش ماشین خرید مامانمم برا زنش النگو خرید

اره دقیقا دخترخالم عقد کرد طلاق گرفت مامانش پشتش نبود ولی باباش اونقد هواشو داره واسش ماشین گرفت دار ...

وقتی منطقت اینه بچه حق داره باباش رو کتک بزنه و بنظرت کار خوبی کرده با من حرف نزن