2777
2789

این حرف رو زده یا از رفتارش متوجه شدید؟

اگه در عمل مدیریت میکنه خیلی مهم نیست. مام پاش بیوفته شاید پدرمون رو به شوهرمون ترجیح بدیم.

اما اگه کلا شمارو حساب نمیکنه در برابرشون قضیه فرق داره و این اقا بچه ننه است و هنوز به بلوغ فکری و استقلال نرسیده

پر از خیال🙂‍↔️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بهش بگی 

جهان چون چشم و خط و خال و ابروست

که هر چیزی به جای خویش نیکوست 

و در نهایت همسران باید چنان برای هم جذاب باشن که بشن عشق اول و نه تنها عشق

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
ننش مرده

خب پس مهم نیست.

کسی که فوت میکنه چه خطری داره واسه تهدید زندگی شما.

مادرشم خدا بیامرزه شاید واقعا ادم خوبی بوده.

اگه این اقا هم ادم خوبیه بیشترش بخاطر تربیتی بوده که همین مادر انجام داده.

پر از خیال🙂‍↔️

مردها حرف مفت زیاد میزنن

میخواد دل تورو بسوزونه و این آخر نامردیه

مشکل این نیست مادرشو دوست داره یا نه مشکل اینه که با حرص اینو میگه و این خوب نیست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
خب پس مهم نیست.کسی که فوت میکنه چه خطری داره واسه تهدید زندگی شما.مادرشم خدا بیامرزه شاید واقعا ادم ...

اینجوری نمیگه که میگه جز ننم هیچ کس تو دلم نیس یعنی من که ۵ سال عمرمو گذاشتم به پاش هیچی به هیچی  

لجبازه هر وقت بهش محل نمیدم اینو میگه

خب این یعنی از سمت شما توجه میخواد.

بهتره هردوی شما توی رفتارتون تجدید نظر کنید.

مردا دقیقا عین بچه میمونن و توجه دیداری میخوان. اینجور کلا بسمت شما جذب میشه.

پر از خیال🙂‍↔️
مردها حرف مفت زیاد میزنن میخواد دل تورو بسوزونه و این آخر نامردیهمشکل این نیست مادرشو دوست داره یا ن ...

دقیقا آخه من مغرورم و زیاد محل نمیدم بش اونم لجبازه این حرفارو میزنه تا منو بچزونه

خب این یعنی از سمت شما توجه میخواد.بهتره هردوی شما توی رفتارتون تجدید نظر کنید.مردا دقیقا عین بچه می ...

واقعا این یکی دیگه خیلی بچست تیر ماهی هم هست احساساتی برعکس من جدی ترم

اینجوری نمیگه که میگه جز ننم هیچ کس تو دلم نیس یعنی من که ۵ سال عمرمو گذاشتم به پاش هیچی به هیچی

بشینید منطقی صحبت کنید.

همسرم میگفت من بخاطر خرید خونه از ماشین نمیگذرم چون صفر هست. ولی قراره کلی طلا بفروشیم.

منم گفتم خودخواه نباش فکر کن یکم‌. تو از ماشین استفاده میکنی منم از طلا. چطور من میتونم بگذرم؟ بخاطر زنرگی هردومون هست. منم سختمه طلا بفروشم 

ولی خونه واجبتره.

پر از خیال🙂‍↔️
خب مامانش مرده دوستش داره این چه مشکلی داره ادم به یجایی رسیده برا اینکه مامانشو هم دوست داره باید ج ...

نه من کاری ندارم که آخه چون چند مدتیه بش محل نمیدم و توجه نمیکنم بش اینو هی تکرار میکنه میخواد بگه تو نیستی تو وجودم از بس لجبازه