2777
2789
عنوان

رپ گوش دادن برادرم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار مچش رو گرفتم آهنگی که با هندزفری داشت گوش میداد رو دیدم

اسمش انگلیسی بود یه کیو داشت و یه 69 البته نهش رو مطمئن نیستم

q69

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

دختر من ۸ سالشه، ساسی میزاره و خودشم تکرار میکنه، بدون اینکه مفهوم کلمات و جملاتش رو بفهمه، شوهرم خی ...

گوشی داره؟ 

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

خوب پس تو این سن طبیعیه رپ گوش دادن میدونی میخواد خفن و گنگ بودن داشته باشه بهش گیر نده خودش خسته می ...

+++

چندسالشه؟ اگه زیر ۱۸ هست حق داری حس خوبی نداشته باشی ولی اونو دیگه پدر و مادرتون باید جلوشو میگرفتنا ...

چهارده سالشه

بچه ها این آهنگ بود گوش دادم خیلی بی ادبی بود پیداش کردم

https://dibasmusic.com/tune-q69-singer-ho3ein/

فحش میدن یاد میگیره

والا همش فحش نیست
رپ گوش دادنم کار هرکسی نیس درک عمیق لازم داره چون حرفای عمیق میزنه و هرکسی مغز و اعصابش برا درک اینا انقدی اماده نیس که حتی لذتم بتونه ببره
به نظرم صرفا چون ی چیزیو دوس ندارین دلیل نمیشه اون چیز الماس نباشه شاید شما به گرونیش فوبیا دارید
از این زاویه نگاه کنید اونوخ دیگه به سلیقه بقیه ایراد نمیگیرید

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

چهارده سالشه

خب به به پدر و مادرت بگو

اونا خودشون میدونن چطور باهاش رفتار کنن

به حرف اینایی که میگن مهم نیست و اینا گوش ندی ها، اینا خودشون همسن داداشتن یا فوقش دو سه سال بزرگتر بچه ان متوجه نیستن

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

فوشم یاد گرفته ولی خوب چی بگی هرچی بگی بدتر میشه لج بازی بیشتر میشه

آخه این آهنگ رو خودت گوش بده خجالت نمیکشییکی از آهنگ هایی که دانلودش کرده بود تو گوشیش دیدم

https://dibasmusic.com/tune-q69-singer-ho3ein/